Malheureusement cette offre n'est plus active

Business Banker PRO Waregem

      Business Banker... Contract van onbepaalde duur, arbeidsregime van 80 tot 100%, zone West – kantoor...   Je rol &...   Je bent verantwoordelijk voor je commerciële portefeuille van...

Description du poste

 
 
 
Business Banker Professionals
Contract van onbepaalde duur, arbeidsregime van 80 tot 100%, zone West – kantoor Waregem
 
Je rol & werkomgeving
 
Je bent verantwoordelijk voor je commerciële portefeuille van professionele klanten en prospecten. Je bent in hun ogen een essentiële partner en antwoordt gunstig op al hun professionele vragen betreffende de activiteiten van de bank en de verzekeringen.
 
Je werkt 37 uur/week (glijdende uren). Je werkt in verschillende kantoren in dezelfde buurt. Je rapporteert aan de Segment Manager Business Banking.
Je belangrijkste verantwoordelijkheden
Je onderhoudt een onberispelijke commerciële relatie met je klanten en je expertise is een zeer grote troef.
 • Je bent de voornaamste contactpersoon voor de professionele klanten en prospecten die je professioneel advies op maat verstrekt.
 • Je speelt tegelijk in op hun persoonlijke en professionele behoeften. Je hebt een grondige kennis van de producten en oplossingen van ING. Je schenkt in het bijzonder aandacht aan cross-buy.
 • Je anticipeert op de behoeften en houdt regelmatig en proactief contact met het oog op een sterkere relatie en nieuwe verkoopmogelijkheden. Je bouwt een professioneel netwerk op, onderhoudt deze contacten en breidt jouw netwerk verder uit met het oog op nieuwe verkoopcontracten en extra klanten voor de ING-kantoren.
 • Je hebt een neus voor nieuwe verkoopmogelijkheden en zet de nodige stappen om ze te concretiseren.
 
Je maakt je klantenportefeuille groter dankzij je commerciële relatie met je klanten.
 • Je stelt de directe kanalen en de kanalen op afstand voor: website, Home’Bank, Business’Bank, Mobile Banking, Self’Bank, e-Wall, Competence Centers en de teams van Client Services.
 • Je beheert de digitale kanalen en de alternatieve contactpunten op afstand, je toont je klanten hoe ze te gebruiken en zorgt waar nodig voor extra omkadering.
 • Je maakt de klanten en prospecten warm voor de digitale kanalen en alternatieve contactpunten op afstand. Je beschikt over de pedagogische vaardigheden om het gebruik van deze kanalen aan te moedigen.
 • Je hebt bijzondere aandacht voor de specifieke onlinediensten voor de professionele klanten en voor de kredietverlening via het Business Credit Center.
Waar we naar op zoek zijn
Een collega met het talent om iets op zich te nemen en het waar te maken, die enthousiast is om anderen te helpen om succesvol te zijn en de gave heeft om altijd een stap vooruit te zijn. Met andere woorden, je streeft ernaar om frisse ideeën aan te brengen en uitdagingen te aanvaarden in een snel veranderende en complexe omgeving. Je bent een persoon die steeds samenwerkt, luistert en investeert in anderen om zo gezamenlijke doelen te verwezenlijken. Je vindt het leuk om het status quo uit te dagen en je bent erop gebrand om creatieve oplossingen voor problemen voor te stellen.
Als Business Banker Professionals moet je ook:
 • Een bachelor of gelijkwaardig door relevante ervaring;
 • Ervaring in de verkoop van kredieten;
 • Kennis van de wetgeving en fiscaliteit (bv. de fiscaliteit van de hypothecaire kredieten) – commerciële ervaring in adviesbankieren is een vereiste;
 • Goede kennis van het Engels en grondige kennis van een van de landstalen. Kennis van een extra landstaal kan handig zijn (afhankelijk van de regio);
 • Een optimale organisatie van je werk, zodat je je tijd efficiënt verdeelt over de verschillende activiteitendomeinen.
Wat we je aanbieden 
Een duidelijk doel, een uniek aanbod en een waaier aan flexibele verloning en andere voordelen zoals:
 • Persoonlijke groei & uitdagend werk met eindeloze mogelijkheden om je ambities te verwezenlijken
 • Een informele, dynamische omgeving met innovatieve collega's die je inspanningen ondersteunen
 • Een progressieve en soepele manier van werken waarbij nieuwe ideeën naar waarde worden geschat
Verder kan je binnen de afdeling Business Banking rekenen op een waaier aan mogelijkheden om te  investeren in je persoonlijke en professionele groei.
Wij herdefiniëren bankieren. En jij?
Er was nooit een interessantere tijd om bij ING te werken. We bevinden ons op een traject dat toegespitst is op onze klanten, aangedreven wordt door technologie en gestuurd wordt door intelligente, vastberaden mensen. Onze klanten voelen dat onze mensen hen in staat stellen om zowel in het leven als in zaken een stap voor te blijven. En daar zijn we trots op!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Waregem
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite