Malheureusement cette offre n'est plus active

Business Banker PRO Regio Neteland à Anvers

Business Banker... Contract van onbepaalde duur,arbeidsregime van 80 tot 100%, Regio...   Jouw rol en...   Je bent verantwoordelijk voor jecommerciële portefeuille van professionele klanten en...

Description du poste

Business Banker Professionals

Contract van onbepaalde duur,arbeidsregime van 80 tot 100%, Regio Neteland

 
Jouw rol en werkomgeving
 

Je bent verantwoordelijk voor jecommerciële portefeuille van professionele klanten en prospecten. Je bent inhun ogen een essentiële partner en antwoordt gunstig op al hun professionelevragen betreffende de activiteiten van de bank en de verzekeringen.

 

Je werkt 37 uur/week (glijdende uren).Je werkt in verschillende kantoren in dezelfde buurt. Je rapporteert aan de SegmentManager Business Banking.

 
Je voornaamste verantwoordelijkheden

Je onderhoudt een onberispelijkecommerciële relatie met je klanten en je expertise is een zeer grote troef.

 • Jebent de voornaamste contactpersoon voor de professionele klanten en prospectendie je professioneel advies op maat verstrekt.

 • Jespeelt tegelijk in op hun persoonlijke en professionele behoeften. Je hebt eengrondige kennis van de producten en oplossingen van ING. Jeschenkt in het bijzonder aandacht aan cross-buy.

 • Jeanticipeert op de behoeften en houdt regelmatig en proactief contact met hetoog op een sterkere relatie en nieuwe verkoopmogelijkheden. Je bouwt eenprofessioneel netwerk op, onderhoudt deze contacten en breidt jouw netwerkverder uit met het oog op nieuwe verkoopcontracten en extra klanten voor deING-kantoren.

 • Jehebt een neus voor nieuwe verkoopmogelijkheden en zet de nodige stappen om zete concretiseren.

 • Jemaakt je klantenportefeuille groter dankzij je commerciële relatie met jeklanten.

  Je beheert de digitale kanalen en de alternatievecontactpunten op afstand, je toont je klanten hoe ze te gebruiken en zorgt waarnodig voor extra omkadering.

 • Jestelt de directe kanalen en de kanalen op afstand voor: website, Home’Bank,Business’Bank, Mobile Banking, Self’Bank, e-Wall, Competence Centers ende teams van Client Services.

 • Jemaakt de klanten en prospecten warm voor de digitale kanalen en alternatievecontactpunten op afstand. Je beschikt over de pedagogische vaardigheden om hetgebruik van deze kanalen aan te moedigen.

 • Jehebt bijzondere aandacht voor de specifieke onlinediensten voor deprofessionele klanten en voor de kredietverlening via het Business CreditCenter.

   
   


   
  Wij zijn op zoek naar

  Een collega die niet bang is om ervoorte gaan en die resultaten boekt, die enthousiast is bij het idee om anderente helpen slagen en die altijd een stap voorsprong heeft. Met anderewoorden: je stelt alles in het werk om nieuwe ideeën te verwezenlijken en gaatuitdagingen aan in een complexe en voortdurend veranderende omgeving. Je werktgraag in team, luistert naar anderen en investeert in de anderen omgemeenschappelijke doelstellingen te realiseren. Je stelt gevestigde situatiesin vraag en streeft naar creatieve oplossingen voor problemen.      

   

  Als Business Banker Professionals heb jeook het volgende nodig:

 • Eenbachelor of gelijkwaardig door relevante ervaring;

 • Ervaringin de verkoop van kredieten;

 • Kennisvan de wetgeving en fiscaliteit (bv. de fiscaliteit van de hypothecairekredieten) – commerciële ervaring in adviesbankieren is een vereiste;

 • Goedekennis van het Engels en grondige kennis van een van de landstalen. Kennis vaneen extra landstaal kan handig zijn (afhankelijk van de regio);

 • Eenoptimale organisatie van je werk, zodat je je tijd efficiënt verdeelt over deverschillende activiteitendomeinen.

   
  Ons aanbod

  Een duidelijke doelstelling, een uniek aanbod en eenflexibel loonpakket met tal van andere voordelen: 

 • persoonlijkeontplooiing en een stimulerende job met talloze mogelijkheden om je eigenambities waar te maken; 

 • eeninformele en dynamische omgeving met innovatieve collega’s die je initiatievensteunen;

 • eenprogressieve en flexibele manier van werken, waarbij vernieuwende ideeën hetwinnen van conventionele ideeën.

  Binnen de afdeling Retail Clients kun jebovendien rekenen op heel wat mogelijkheden om te investeren in jeprofessionele en persoonlijke ontwikkeling met: 

 • demogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en opleidingen;

 • stimulerendeprojecten en een intensief leertraject.
Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Anvers
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite