Malheureusement cette offre n'est plus active

Recruitment Consultant à Brussel

Description du poste

Uw doel als Recruitment Consultant Business Support is om de beste match tussen onze klanten en onze kandidaten te vinden.

Ons groeiende bedrijf is voortdurend op zoek naar toekomstige talenten voor onze teams in Brussel, Zaventem en Groot-Bijgaarden. Als Recruitment Consultant Business Support zal je lid worden van een dynamisch team en op een spannende manier worden opgeleid.

Als Recruitment Consultant Business Support zijn je belangrijkste missies:

  • Een klantenportfolio ontwikkelen en behouden, hun rekruteringsbehoeften detecteren en evalueren en deze met enthousiasme en creativiteit animeren (commerciële bezoeken, advies, lunches, evenementen, onderhandelingsondersteuning, enz.)
  • De beste talenten vinden en plaatsen bij je klanten in een recordtijd (screening, interviewen, testen, profilering, follow-up, etc.)
  • Een echte coach wezen voor je kandidaten en een betrouwbare partner voor jeklanten. Je begeleidt hen beide tijdens het hele rekruteringsproces.
  • Deelnemen aan de strategie van het bedrijf door je kennis van de arbeidsmarkt over te brengen en aan verschillende evenementen

De ideale kandidaat voor de functie van Recruitment Consultant Business Support is als volgt:

  • Master diploma (idealieter financiële of commerciële richting maar geen vereiste)
  • Een eerste ervaring in een commerciële functie is een absolute troef (studentenjob, stage, etc.)
  • Uitstekende kennis van het Nederlands en goede kennis van het Engels, kennis van het Frans is een troef
  • Een dynamische, creatieve en resultaatgerichte houding
  • Ondernemer in hart en nieren, je vindt het leuk om vergaderingen te houden, maar ook om je telefoon ten volle te benutten

Als u ambitieus, doelgericht en resultaatgericht bent, dan is deze functie van Consultant Business Support voor u gemaakt! Onze teams wachten op je! Niet de job die je zocht? Mogelijk ken je wel iemand in je netwerk die interesse heeft. en wij belonen jou.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Brussel
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite