Malheureusement cette offre n'est plus active

Retail Banker Loans (regio Kempen - Geel) à Anvers

Retail Banker LoansContract van onbepaalde duur,arbeidsregime 80 tot 100%, functieklasse...   Jouw rol en...   Je bent verantwoordelijk voor het adviseren enbegeleiden van klanten en prospecten op de belangrijkste...

Description du poste


Retail Banker Loans
Contract van onbepaalde duur,arbeidsregime 80 tot 100%, functieklasse F

 
Jouw rol en werkomgeving
 

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren enbegeleiden van klanten en prospecten op de belangrijkste momenten in hun leven,vooral wat betreft onze hypothecaire kredieten en consumentenkredieten.

Je werkt in verschillende kantoren. Je werkt 37uur/week (glijdende uren) en houdt rekening met onze klantbelofte bij deorganisatie van je werk. Je rapporteert aan de Segment Manager Mass.

 
Je voornaamste verantwoordelijkheden
 

 Je onderhoudt een onberispelijkecommerciële relatie met je klanten en je expertise is een zeer grote troef.

Je staat de klanten en prospectenprofessioneel te woord met advies op maat.

Je adviseert en verkoopt hypothecairekredieten en consumentenkredieten in het kader van de expertise Retail, metbijzondere aandacht voor cross-buy met het oog op deverkoopdoelstellingen van de bank.

Je gaat op zoek naar spaar- enbeleggingsmogelijkheden.

Je anticipeert op de klantbehoefte enverstrekt advies over de belangrijkste momenten in het leven van de klant:verhuis, aankoop van een wagen, huwelijk, aankoop van een woning ...

 

Je bouwt een professioneel netwerk op,onderhoudt deze contacten en breidt jouw netwerk verder uit met het oog opnieuwe verkoopcontracten en extra klanten voor de ING-kantoren.

Je spoort verkoopmogelijkheden op en zetdeze concreet om in verkoop.

Je onderneemt actie tijdensING-initiatieven om verkopen te realiseren.

Je neemt spontaan contact op met klantenen prospecten op basis van marketinginzichten en CRM.

 

Je beheert de digitale kanalen en dealternatieve contactpunten op afstand, je toont je klanten hoe ze te gebruikenen zorgt waar nodig voor extra omkadering.

Je stelt de directe kanalen en de kanalenop afstand voor: website, Home’Bank, Business’Bank, Mobile Banking, Self’Bank,e-Wall, Competence Centers en de teams van Client Services.

Je maakt de klanten en prospecten warmvoor de digitale kanalen en alternatieve contactpunten op afstand. Je beschiktover de pedagogische vaardigheden om het gebruik van deze kanalen aan temoedigen.

Je hebt bijzondere aandacht voor despecifieke onlinediensten voor de professionele klanten en voor de kredietverleningvia het Business Credit Center.

 
Wij zijn op zoek naar

Een collega die niet bang is om ervoor tegaan en die resultaten boekt, die enthousiast is bij het idee om anderente helpen slagen en die altijd een stap voorsprong heeft. Met anderewoorden: je stelt alles in het werk om nieuwe ideeën te verwezenlijken en gaatuitdagingen aan in een complexe en voortdurend veranderende omgeving. Je werktgraag in team, luistert naar anderen en investeert in de anderen omgemeenschappelijke doelstellingen te realiseren. Je stelt gevestigde situatiesin vraag en streeft naar creatieve oplossingen voor problemen.

Als Retail Banker Loans heb je ook hetvolgende nodig:

Een master of gelijkwaardig door relevanteervaring;

Ervaring in de verkoop van kredieten;

Kennis van de wetgeving en fiscaliteit(bv. de fiscaliteit van de hypothecaire kredieten);

Goede kennis van het Engels en grondigekennis van een van de landstalen. Kennis van een extra landstaal kan handigzijn (afhankelijk van de regio);

Een optimale organisatie van je werk,zodat je je tijd efficiënt verdeelt over de verschillende activiteitendomeinen.

 

Ons aanbod 

Een duidelijke doelstelling, een uniek aanbod en eenflexibel loonpakket met tal van andere voordelen:

persoonlijke ontplooiing en eenstimulerende job met talloze mogelijkheden om je eigen ambities waar te maken;

een informele en dynamische omgeving metinnovatieve collega’s die je initiatieven steunen;

een progressieve en flexibele manier vanwerken, waarbij vernieuwende ideeën het winnen van conventionele ideeën.

 

Binnen de afdeling Retail Clients kun jebovendien rekenen op heel wat mogelijkheden om te investeren in jeprofessionele en persoonlijke ontwikkeling met:

de mogelijkheid om deel te nemen aancursussen en opleidingen;

stimulerende projecten en een intensiefleertraject.

 
Wij herdefiniëren bankieren. En jij?

Nooit eerder was het zo interessant om bij ING tewerken. We varen een nieuwe koers, waarbij onze klanten centraal staan. Tijdensdeze reis laten we ons leiden door de technologie en door intelligente envastbesloten mensen. Onze klanten voelen dat onze medewerkers hen helpen omzowel privé als professioneel een stapje vóór te hebben. Daar zijn wij trots op!


Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Anvers
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite