Malheureusement cette offre n'est plus active

Stockroom medewerker in Ghent à Gent

Description du poste

Primark Gent is op zoek naar een enthousiaste stockmedewerker !

Even in het kort:
Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 300 filialen in o.a.: Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Amerika. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Je bent in staat om nauwkeurig en precies te werken en je spreekt en verstaat goed Nederlands. Je bent klantvriendelijk, positief ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

Wat bieden wij?
Naast werken in een financieel gezonde omgeving, doorgroeimogelijkheden, een boven marktconform salaris en de gelegenheid eigen creativiteit te ontplooien, is werken bij Primark gekenmerkt door het leuke team en de goede sfeer! Je hebt de mogelijkheid verschillende vaardigheden op te doen en je kan worden ingezet op verschillende afdelingen.
Geen dag is hetzelfde!

Wat zoeken wij?
Voor ons filiaal in Gent zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Als magazijnmedewerker is het jouw taak om het magazijn te beheren. Je zorgt ervoor dat de vrachtwagens worden gelost, de dozen op de juiste plaats komen en de artikelen verkoopklaar zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor de afvalverzorging en het emballagemateriaal. Naast je reguliere taken verleen je af en toe assistentie bij de verkoop in de winkel. Wij hebben de volgende contracturen voor magazijnmedewerkers:
• Parttime 20u/week

Voor alle posities geldt dat wij op zoek zijn naar kandidaten die voldoen aan het onderstaande profiel:
- Je bent klantgericht
- je spreekt en verstaat goed Nederlands!

- Je hebt een positieve instelling
- Je bent flexibel
- Je kunt werken in een drukke, dynamische en constant veranderende omgeving
- Je hebt passie voor retail

Heb je interesse in werken bij Primark en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct, wij willen graag kennis met je maken!

Graag willen wij je vragen om op maar 1 van onze vacatures te reageren. Indien je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek kun je hierin aangeven dat je geïnteresseerd bent in meerdere vacatures. De recruiter zal dan de mogelijkheden met je bespreken. Let daarbij wel op waaraan je de voorkeur geeft en waarin je de meest relevante werkervaring hebt.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Gent
Secteur
Vente au détail / Commerce / Distribution
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Vente au détail / Commerce / Distribution

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite