Malheureusement cette offre n'est plus active

Collaborateur administrative CASH IN/OUT à Brussel / Bruxelles

Customer Loyalty Team... Contract van onbepaalde duur, Brussel,80%-90% regime mogelijk.  Je rol &...   ING in België is volop in beweging, en dat geldt zeker ook voor Client Services. Op deze afdeling doen...

Description du poste

Customer Loyalty Team Member
Contract van onbepaalde duur, Brussel,
80%-90% regime mogelijk. 
Je rol & werkomgeving
 
ING in België is volop in beweging, en dat geldt zeker ook voor Client Services. Op deze afdeling doen Customer Loyalty Teams er alles aan om elke dag weer dat WOW-gevoel te geven. Het betreft hier dus niet zomaar een klantenservice-afdeling.. om deel uit te maken van een één van de agile CLT-teams breng je namelijk naast de juiste kennis en kunde, ook de juiste persoonlijkheid mee. Onze Orange Code is hierbij onze leidraad. In deze cultuur staan het nemen van eindverantwoordelijkheid, ondernemerschap, het werken in teams, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang centraal.
 
Is bij jou de klant koning en geeft het bieden van goede service aan de klant jou een kick? Ben jij iemand die deel wil uitmaken van een boeiend project waarbij we het bankieren voor de klant herdefiniëren vanuit een nieuw startende omgeving.  Ben jij een enthousiast persoon die graag werkt in zelforganiserende teams, in oplossingen denkt en alleen tevreden is met de beste resultaten voor onze klanten? Wil jij onze klanten ondersteunen in hun bankieren vanuit call, mail en chatdiensten?
 
Dan hebben we de perfecte functie voor jou gevonden!
 
Je belangrijkste verantwoordelijkheden
 • Vragen en problemen van klanten beantwoorden en oplossen van A tot Z. Deze gaan voornamelijk over het opvragen en storten van contanten aan de geldautomaten van ING
 • Nodige opzoekingen doen in de interne systemen om jouw klant zo snel mogelijk een correcte feedback te verschaffen
 • Contact onderhouden met klanten via mail (50%) telefoon (50%)
 • De verwachtingen van de klant continu overtreffen: het WOW-effect
 • Klantcontact zorgvuldig loggen in de systemen
 • Het op een correcte manier doorlopen van klantprocessen
 • Rekening houdend met geldende wet- en regelgeving
 • Alle overige uitdagende taken die je naar je toe weet te trekken
 • Operationele afhandeling van het klantverzoek
 
Waar we naar op zoek zijn
Een collega met het talent om iets op zich te nemen en het waar te maken, die enthousiast is om anderen te helpen om succesvol te zijn en de gave heeft om altijd een stap vooruit te zijn. Met andere woorden, je streeft ernaar om frisse ideeën aan te brengen en uitdagingen te aanvaarden in een snel veranderende en complexe omgeving. Je bent een persoon die steeds samenwerkt, luistert en investeert in anderen om zo gezamenlijke doelen te verwezenlijken. Je vindt het leuk om het status quo uit te dagen en je bent erop gebrand om creatieve oplossingen voor problemen voor te stellen.
Als Customer Loyalty Team-Member moet je ook over het volgende beschikken: 
 • Een flexibele ingesteldheid, je vindt het geen probleem om in de verruimende openingstijden van 08.00-22.00 te werken en indien nodig op zaterdag van 9u tot 17u, of bij te springen in een team
 • Een opleiding op bachelor niveau
 • Een klantgerichte ingesteldheid die daarenboven houdt van het analyseren van cijfer gegevens
 • Je bent bereid om de nodige (wettelijke) certificaten voor de job te halen
 • Je bent bereid om het nodige aan te leren voor de uitvoering van  je taken.
 • Bereid tot het leren van de processen en producten van ING.
 • Zeer goede kennis van het Nederlands, goede kennis Frans en Engels 

Wat we je aanbieden 
Je bouwt mee aan het ING van de toekomst.
De mogelijkheid om regionaal te werken te Gent,  Brussel, Louvain-la-Neuve of Namen (tijdelijk). Afhankelijk van je ervaring en product-technische kennis kan je ingezet worden in een Customer Loyalty Team voor het dagelijks bankieren voor particulieren, voor de kredietverleningsactiviteit, voor de spaar- en beleggingsactiviteiten, voor het bankieren van onze business klanten…
Een duidelijk doel, een uniek aanbod, een gepaste verloning en een bijkomende waaier aan mogelijke voordelen zoals:
 • Persoonlijke groei & uitdagend werk met eindeloze mogelijkheden om je ambities te verwezenlijken door middel van opleidingsmogelijkheden en het leren van verschillende zaken  op het terrein.
 • Je leert wat bankieren inhoudt en zal een duidelijk inzicht krijgen in de commerciële aanpak, producten en de manier waarop wij onze klanten service bieden.
 • Een informele, dynamische omgeving met innovatieve collega's die je inspanningen ondersteunen
 • Een progressieve en soepele manier van werken waarbij nieuwe ideeën naar waarde worden geschat.
Een zeer afwisselend werk, omdat je taken en werkzaamheden per dag kunnen verschillen. Ook heb je ruimte om je eigen ideeën, kennis en ervaring in te brengen in je team en concreet toegevoegde waarde te leveren in het bedenken van de beste oplossingen voor klanten.
Opgelet de business area en de job level worden naar uw skills en expertise bepaald.
Wij herdefiniëren bankieren. En jij?
Er was nooit een interessantere tijd om bij ING te werken. We bevinden ons op een traject dat toegespitst is op onze klanten, aangedreven wordt door technologie en gestuurd wordt door intelligente, vastberaden mensen. Onze klanten voelen dat onze mensen hen in staat stellen om zowel in het leven als in zaken een stap voor te blijven. En daar zijn we trots op!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Brussel / Bruxelles
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite