Malheureusement cette offre n'est plus active

Verkoopsmedewerker parttime Antwerpen (m/v) in Antwerp

Description du poste

Primark Antwerpen is op zoek naar enthousiaste fashion liefhebbers met een passie voor klantenservice!

Even in het kort:
Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 370 filialen in o.a.: Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Slovenië, Portugal, Spanje en Amerika. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Voor al onze medewerkers geldt, dat je verkoopt en service verleent aan klanten. Daarnaast ben je in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk, positief ingesteld en zeer stressbestendig. Een actieve en uitdagende job is wat jij zoekt!

Wat zoeken wij?
Je zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Daarnaast ben je in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk en positief ingesteld en zeer stressbestendig. Je bent echt op zoek naar een actieve job.
Heb je interesse en kom jij graag als ons team versterken? Dan ontvangen wij graag z.s.m. je cv en motivatiebrief!

Wat bieden wij?
We bieden bij start een tijdelijk contract aan, op lange termijn kan de functie optie vast zijn.
Werken op zaterdag vormt geen enkel bezwaar en ook naar werkrooster bent u flexibel. We bieden verschillende uurroosters tussen 6u-20u aan. Telkens te werken 20u per week verdeelt over 4 dagen, met een vast vrije dag.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Antwerpen
Secteur
Vente au détail / Commerce / Distribution
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Vente au détail / Commerce / Distribution

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite