Malheureusement cette offre n'est plus active

Business Development Lead KYC à Brussel / Bruxelles

Business Development Lead... Onbepaalde duur, voltijds,...   Je rol &...   Jouw belangrijkste doel is te zorgen dat de CLTs altijd de allerbeste service aan klanten en optimale qualiteit inzake KYC leveren...

Description du poste

Business Development Lead KYC

Onbepaalde duur, voltijds, Brussel

 

Je rol & werkomgeving

 

Jouw belangrijkste doel is te zorgen dat de CLTs altijd de allerbeste service aan klanten en optimale qualiteit inzake KYC leveren in lijn met onze strategie (easy, digital, excellent). Je draagt actief bij aan optimale klanttevredenheid en je onderneemt initiatieven om de klanttevredenheid en proces kwaliteit verder te verhogen en te borgen.

Dit doe je door je uitgebreide expertise in te zetten om collega’s te coachen, mee te werken aan de strategie binnen jouw Super Circle en proactief op zoek te gaan naar initiatieven die verbetering/ verandering brengen op korte en (middel)lange termijn

Binnen de Super Circle Events werk je samen met de KYC Circles in Gent en Brussel, die actief zijn op onboarding en review van dossiers in het kader van Know Your Customer. Er is een nauwe samenwerking met de Tribe KYC en 2nd Line Compliance.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden

 

 1. Kennismanagement & overdracht

 

Je hebt een grondige kennis van het KYC domein: kennis van de werking van KYC processen en systemen, marktkennis, productkennis.

Je detecteert en neemt deel aan projecten om processen en kwaliteit van de client services te verbeteren. Je kan business noden bepalen en vertalen naar de verschillende projecten toe. 

Je deelt kennis en expertise met de verschillende betrokken partijen en met minder ervaren teamleden binnen de KYC teams (ook daarbuiten) en medewerkers van andere afdelingen door middel van informatiesessies of on-the-job training op zowel technisch als functioneel niveau.

Je volgt en geeft feedback over praktijken en trends op de markt, klant-requirements enzovoort. Identificeert opportuniteiten en is de drijvende kracht achter veranderingen bij product- en procesontwikkelaars met als doel de producten en services te optimaliseren.

 1. Dedicated SPOC (Single Point of Contact)

 

Je bent centraal aanspreekpunt (SPOC) voor andere afdelingen binnen ING BE met betrekking tot het operationele KYC domein. De Tribe Lead KYC , Product Area Leads en Product Owners zijn hier alvast een heel belangrijke partner.

Je bent in staat om service meetings, afstemmings- en/of strategische meetings bij te wonen - al dan niet als delegate van de (Super)Circle Lead - met interne (bvb de Tribe) en externe partijen (klanten, providers, regulators,…) om zo een controle te houden op de SLA, KPI’s en KRI’s en evoluties in de markt.

 

 

 1. Meewerken aan en implementeren van Strategie:

 

Je bent nauw betrokken bij het uitwerken en implementeren van de strategie van de Super Circle dankzij de uitgebreide product-, markt en proceskennis.

Je bent vertegenwoordiger (al dan niet als delegate) in vergaderingen die betrekking hebben op de strategie van het domein (en daarbuiten – bvb strategische programma’s).

Je zorgt ervoor samen met de (Super) Circle Lead dat deze strategie binnen het domein correct wordt uitgerold.

Je detecteert opportuniteiten en is de drijvende kracht achter veranderingen bij product- en procesontwikkelaars met als doel de producten en services te optimaliseren.

 

Waar we naar op zoek zijn

Een collega met het talent om iets op zich te nemen en het waar te maken, die enthousiast is om anderen te helpen om succesvol te zijn en de gave heeft om altijd een stap vooruit te zijn. Met andere woorden, je streeft ernaar om frisse ideeën aan te brengen en uitdagingen te aanvaarden in een snel veranderende en complexe omgeving. Je bent een persoon die steeds samenwerkt, luistert en investeert in anderen om zo gezamenlijke doelen te verwezenlijken. Je vindt het leuk om het status quo uit te dagen en je bent erop gebrand om creatieve oplossingen voor problemen voor te stellen.

Als Business Development Lead moet je ook:

 • Bachelor/Master opleiding of relevante werk-ervaring
 • Vertrouwd zijn met het KYC Domein of hierin een snelle leercurve kunnen opbouwen
 • Ervaring hebben in Project Management of Process Management of gelijkaardige activiteiten
 • Communicatief vaardig zijn en goed stakeholder management kunnen beheren
 • Analytisch en probleem oplossend kunnen denken en uitvoeren

 

Wat we je aanbieden 

Een duidelijk doel, een uniek aanbod en een waaier aan flexibele verloning en andere voordelen zoals:

 • Persoonlijke groei & uitdagend werk met eindeloze mogelijkheden om je ambities te verwezenlijken
 • Een informele, dynamische omgeving met innovatieve collega's die je inspanningen ondersteunen
 • Een progressieve en soepele manier van werken waarbij nieuwe ideeën naar waarde worden geschat

Verder kan je binnen de afdeling de Super Circle Events rekenen op een waaier aan mogelijkheden om te  investeren in je persoonlijke en professionele groei, met:

 • Greenbelt/Blackbelt training Lean Six Sigma
 • Content trainings via de KYC Academy
 • Projecten in een zeer dynamische en snel evoluerend domein

 

Wij herdefiniëren bankieren. En jij?

Er was nooit een interessantere tijd om bij ING te werken. We bevinden ons op een traject dat toegespitst is op onze klanten, aangedreven wordt door technologie en gestuurd wordt door intelligente, vastberaden mensen. Onze klanten voelen dat onze mensen hen in staat stellen om zowel in het leven als in zaken een stap voor te blijven. En daar zijn we trots op!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Brussel / Bruxelles
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite