Stagiair HR à Zedelgem

Description du poste

Functie

Hé, jij daar! Ben jij nog op zoek naar een stageplaats? Goed nieuws! Jouw zoektocht kan hier stoppen. Bij Dataline hebben wij deze geweldige stageplaats in de aanbieding! Voor academiejaar 2020-2021 is Dataline op zoek naar een enthousiaste stagiair die minimaal 8 weken wil ondergedompeld worden binnen de wereld van HR.

Profiel

Als stagiair HR weet jij als geen ander dat getalenteerde werknemers de kern zijn van een goed functionerend bedrijf. Als jij gelooft in de kracht van een goed personeelsbeleid waarbij medewerkers en de bedrijfsstrategie samengaan, dan ben jij de geknipte persoon voor deze stageplaats. Samen met de HR-afdeling ga je op zoek hoe de organisatie zich verder kan veranderen en ontwikkelen op vlak van personeel. Je kent de weg binnen de sociale wetgeving en je bent gewapend om een rol te spelen binnen onze personeelsafdeling.

Aanbod

Wij bieden een gezonde werksfeer waar gepassioneerde werknemers werken aan hun doelen. De hypermoderne werkomgeving kun je file-vrij bereiken. Als je dit aanbod tot op de punt hebt gelezen, dan weet je gewoon dat Dataline de ideale stageplek is.

Met meer dan 1.000 klanten en 10.000 gebruikers in 23 landen is Dataline Solutions met MultiPress MIS/ERP Software de onbetwiste marktleider in de grafische productie industrie in Europa. De headquarters van Dataline zijn in Brugge-Loppem (België) maar naast Hasselt (België) zijn er ook kantoren in Limmen-Amsterdam (Nederland), Straatsburg en Parijs (Frankrijk) en Willingen (Duitsland). Het Dataline-team bestaat uit een 50 tal gepassioneerde specialisten die steeds uitkijken naar versterking. Meer weten over Dataline? Kijk op wat onze klanten over ons vertellen!

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Zedelgem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
11-04-2021
Secteur
Ressources humaines / Recrutement
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Ressources humaines / Recrutement | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre