Malheureusement cette offre n'est plus active

Management Trainee à Brussels

Description du poste

Algemene informatie

Werklocatie: België (BE), Brussel

Contracttype: Onbepaalde duur

Verwachte startdatum van het contract: 01-09-2019

Periode van bertrokkenheid:

Uren per week: 37,00

Ben jij net afgestudeerd en klaar voor een eerste werkervaring binnen de bewakingsindustrie? Zie jij jezelf starten als agent en doorgroeien tot team leader? Dan is het Management Traineeprogramma van Securitas misschien wel iets voor jou!
Securitas biedt een management traineeship aan waarbij je begeleid wordt om van agent door te groeien naar Team Leader en Team Coördinator. Je gaat meteen on the field, wordt ondergedompeld in het professionele leven van een agent en krijgt ondertussen tal van opleidingen om zo mooie stappen te maken in je carrière.

Wat mag je van het programma verwachten?

Binnen een periode van gemiddeld 12 tot 18 maanden kan je doorgroeien van een positie als bewakingsagent naar een operationele leidinggevende functie binnen Securitas. Dit opleidings- en ontwikkelingsprogramma combineert een doorgedreven on-the-job training met coaching en opleidingen en laat je toe je competenties en talenten verder te ontwikkelen.

In de eerste periode leer je de bewakingssector kennen door middel van opleidingen en terreinervaring. Je maakt kennis met de brede waaier aan diensten die Securitas aanbiedt aan haar klanten. Je start met een opleiding als bewakingsagent en gaat mee het terrein op als bewakingsagent. Daarna groei je door tot teamleader (Postoverste) waarbij je kennis maakt met het aansturen van een klein team. Stapsgewijs word je ingewijd in de verschillende facetten van een leidinggevende functie binnen Securitas: people management, commerciële taken, conflicthantering en rapportering. Het traineeprogramma eindigt met een rol als Teamcoördinator (Postcoördinator) waarbij je een groter team aanstuurt.

"Ik had drie jaar geleden nooit gedacht dat ik zo’n groot team onder mij zou hebben en dat ik zoveel verantwoordelijkheid zou dragen. En er zijn nog doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal." – Charles (ex-management trainee)

Lees zijn volledige testimonial hier : /

Wat verwachten we van jou?
 • Je bent pas afgestudeerd aan een Universiteit of Hogeschool
 • Je bent een geboren leider die managementambities combineert met een commerciële drive
 • Je onderscheidt jezelf dankzij je ondernemerschap en je hands-on mentaliteit. Het schrikt je niet af verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te werken
 • Je bent een teamplayer
 • Je beschikt over een grote honger om de bewakingssector te leren kennen in al zijn facetten. We verwachten van jou een uitgesproken interesse om je te verdiepen in de technologische uitdagingen waarvoor onze sector staat
 • Je communiceert vlot in het Frans, Nederlands en Engels
 • Wat bieden wij jou? / Waarom kiezen voor deze functie?
 • Een opleidings- en ontwikkelingsprogramma dat je toelaat door te groeien naar een leidinggevende positie binnen Securitas
 • Werken voor een van de grootste bewakingsfirma’s binnen België
 • Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen een professionele werkomgeving waarin ondernemerschap, teamwork en innovatie centraal staan
 • Een marktconform salaris met op termijn een bedrijfswagen
 • Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Brussels
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite