Malheureusement cette offre n'est plus active

Jobstudent zorgkundige/verpleegkundige Woonzorgcentrum - weekendwerk/vakanties à Leuven

Description du poste

ONZE ORGANISATIE

Binnen de residentiële ouderenzorg van Zorg Leuven, kan je aan de slag in de aangename werkomgeving van één van onze moderne woonzorgcentra: WZC Edouard Remy, WZC Booghuys, WZC Ter Putkapelle of WZC Ter Vlierbeke.

TAKEN

Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijkse leven. hebt gevarieerde taken zoals helpen bij de maaltijden, bedden opmaken, orde van de kamers en dienstlokalen, zorg voor de persoonlijke hygiëne van onze bewoners en je werkt mee aan een aangename leefomgeving.

Van onze verpleegkundige verwachten we dat zij bijkomend ook een aantal verpleegtechnische handelingen stellen.

PROFIEL

Je hebt je visum als zorgkundige/verpleegkundige gekregen en tijdens je schoolstage heb je praktijkervaring opgedaan. Je komt in aanmerking om te werken als jobstudent.

Jobstudent verpleegkundige :

Je beschikt over een diploma , visum en erkenningsnr. om te werken als verpleegkundige? Kom dan alvast ervaring opdoen bij Zorg Leuven! Uurrooster overeen te komen. Vast uurrooster is mogelijk.

We zoeken jobstudenten voor onze 4 woonzorgcentra zowel voor de zomer als doorheen het jaar in het weekend.

Verloning verpleegkundige: uurloon niveau HBO5 trap 0: € 13,77 of bachelor trap 0: € 14,9302

Jobstudent zorgkundige :

Je beschikt over een diploma  en visum om te werken als zorgkundige? Draag mee bij tot een aangenaam thuisgevoel voor onze bewoners. Uurrooster overeen te komen. Vast uurrooster is mogelijk.

We zoeken jobstudenten voor onze 4 woonzorgcentra zowel voor de zomer als doorheen het jaar in het weekend.

Verloning zorgkundige: uurloon niveau C trap 0: € 11,7799


Indien je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zal je uitgenodigd worden voor een selectiegesprek. Tijdens dit gesprek wordt gepeild naar jouw motivatie en word je gescreend op een aantal competenties.

AANBOD

We bieden je de mogelijkheid om een uitdagende werkervaring op te doen binnen een professionele omgeving. We geven je de ruimte om verantwoordelijkheden op te nemen en staan open voor jouw frisse ideeën. 

Een wekelijks vast uurrooster kan besproken worden. SOLLICITEREN Laad je CV, diploma en visum als zorgkundige of verpleegkundige  op. Bijkomend laad je ook je inschrijvingsbewijs van de school op zodat je kan aantonen dat je nog in voltijds onderwijs verder studeert en een attest van het aantal dagen dat je nog mag werken als jobstudent:

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Leuven
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Louvain | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite