Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior BI Engineer à Antwerp

Bij Mediahuis zoeken we ... ... een BI Engineer binnen de afdeling Technology & Product Studio en we denken dat jij de ideale kandidaat bent. Want wie we nodig hebben, is een klantgerichte, communicatieve enthousiasteling met een can-do attitude. Iemand die snel noden capteert en het fijn vindt om anderen vooruit te helpen. Iemand als jij dus! Waarom precies jij? Je werkt binnen de Technology & Product Studio die verantwoordelijk is voor de nieuwsproducten van Mediahuis, op web en app, en die daarnaast ook instaat voor alles rond conversie, redactiewerking en big data. Als BI Engineer maak je deel uit van het Business Intelligence team dat bestaande Microsoft BI oplossingen implementeert, onderhoudt e

Description du poste

Bij Mediahuis zoeken we ...

... een BI Engineer binnen de afdeling Technology & Product Studio en we denken dat jij de ideale kandidaat bent.
Want wie we nodig hebben,

is een klantgerichte, communicatieve enthousiasteling met een can-do attitude. Iemand die snel noden capteert en het fijn vindt om anderen vooruit te helpen. Iemand als jij dus!
Waarom precies jij?

Je werkt binnen de Technology & Product Studio die verantwoordelijk is voor de nieuwsproducten van Mediahuis, op web en app, en die daarnaast ook instaat voor alles rond conversie, redactiewerking en big data.
Als BI Engineer maak je deel uit van het Business Intelligence team dat bestaande Microsoft BI oplossingen implementeert, onderhoudt en verder ontwikkelt.

Wat de job inhoudt?

• Je werkt samen met een team van ervaren BI engineers en gaat op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten.
• Je verzamelt de rapporteringsvereisten voor onze klanten en werkt analyses uit, in nauw overleg met de eindgebruikers.
• Je past onderliggende tabulaire modellen en ETL flows aan.

Wat op je CV staat,

is belangrijk, maar niet het enige waar we naar kijken. Ook als je nog geen werkervaring hebt, zijn we benieuwd om jou te leren kennen. Je behaalde een master, bent analytisch ingesteld en hebt een sterke interesse in data.
Indien je wel werkervaring hebt, beschik je over een up-to-date kennis inzake BI architectuur en oplossingen. Je hebt ervaring met SQL Server Integration Services 2017, SQL Server Analysis Services 2017. Kennis van de BI stack in Microsoft Azure is een voordeel.

Je bent flexibel, leergiering en hebt een gezonde teamgeest. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en koestert de agile waarden en een agile mindset.

Wat je terug krijgt, is ...

 • een job boordevol uitdagingen bij de op één na meest aantrekkelijke werkgever van België (Randstad Employer Brand Research 2020);
 • toegang tot De Academie, de binnenhuisuniversiteit van Mediahuis met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen;
 • kans op interne mobiliteit binnen een grote mediagroep met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg;
 • een flexibele werkorganisatie met thuiswerkmogelijkheden;
 • een inspirerende en moderne werkomgeving;
 • een aantrekkelijk loonpakket met interessante extralegale voordelen, een uitgebreid flexplan en extra vakantiedagen;
 • een bedrijfswagen en tankkaart, kaderend binnen een vooruitstrevend mobiliteitsbeleid dat sterk inzet op vergroening;
 • een heleboel fijne collega’s die je job nóg leuker maken.
 • of deel deze vacature

  Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Antwerp
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Informatique / Télécommunication
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Informatique / Télécommunication | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite