Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Technieker Windmolens - Kustregio à Ghent

Description du poste

Job Description

Je wordt klaargestoomd om specialist te worden in windmolens. Zo zal je een hoogstaande opleiding volgen in België, Nederland en Duitsland. Hierna begin je ervaring op te doen met de nieuwste technologieën als technieker in windmolens in jouw toegewezen regio.

Client Description

Manpower Professional is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de bouwsector en industrie. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één. Voor een firma gespecialiseerd in windmolens en andere vormen van hernieuwbare energie, zijn we op zoek naar junior techniekers met interesse voor windmolens dit voor de regio Brugge en kust (m/v).

Candidate Profile

Je hebt een technische diploma elektromechanica / elektriciteit of bent gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt geen ervaring of een eerste werkervaring.
Je hebt geen claustrofobie of hoogtevrees.
Je bent flexibel qua werkuren.

Client Offer

Je krijgt een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Voor dit bedrijf is work-life balance een belangrijk gegeven. Ze zijn flexibel qua werkuren. Zowel interne als externe opleidingen zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte. Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen.

Interesse?

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Ghent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite