Malheureusement cette offre n'est plus active

(notarieel) jurist(e) (m/v) - stagiaire à Rotselaar

Description du poste

Functieomschrijving:

U zal zelfstandig courante koop- en kredietdossiers beheren, maar evengoed de dossiers met een familiaal karakter en/of de vennootschapsdossiers voor uw rekening nemen. U zal ons team komen versterken met uw juridische kennis en efficiënte werkmethode. U zal nauw samenwerken met uw collega’s en kunnen rekenen op een grote bereikbaarheid van de notarissen op wie u kan terugvallen. U ontwikkelt graag uw juridische kennis en vaardigheden én deelt deze graag met anderen. U zal rechtstreeks contact hebben met het cliënteel.

Wij vragen:

Een gemotiveerd, sociaal voelend en positief ingesteld persoon, met zin voor verantwoordelijkheid. U hebt de ambitie om cliënten op een vriendelijke wijze en binnen een zo kort mogelijke tijdspanne verder te helpen. In uw veelheid van werk bent u goed georganiseerd, nauwkeurig, ordelijk en beschikt u over een gezonde dosis ‘probleem-oplossend-denken’. Naar klanten toe en met collega’s bent u steeds vriendelijk, beleefd, begripvol, geduldig maar ook discreet. U beschikt over een verzorgd taalgebruik, bent flexibel en stressbestendig. U kan zelfstandig werken maar functioneert minstens even goed in groep.

U beschikt minimaal over een licentie of master in de Rechten (licentie of MANAMA in het Notariaat is een pluspunt), beheerst de courante informatica-toepassingen en durft ook uw kennis van de Franse en/of Engelse taal te gebruiken. Ervaring in het notariaat is geen vereiste maar wel interessant.

Wij bieden:

U zal samenwerken met een jong team bestaande uit enthousiaste medewerkers en 2 notarissen. U krijgt de gelegenheid om opleidingen te volgen in het kader van uw takenpakket. We streven naar een duurzame samenwerking. U zal een correcte verloning ontvangen en een groeps- en hospitalisatieverzekering en verzekering inkomensverlies. De mogelijkheid bestaat om binnen een bepaald kader uw werk en privé omstandigheden op elkaar af te stemmen. Het kantoor is gelegen te Rotselaar en makkelijk bereikbaar; we beschikken over ruime parkeergelegenheid.

Kan u zich terugvinden in bovenstaand profiel, stuur dan uw CV en motivatie met foto tav notaris Helena Verwimp naar helena.verwimp@belnot.be.

‘Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door info@privanot.be te contacteren. Wij zien erop toe dat al uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving.’

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Rotselaar
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite