Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Productieverantwoordelijke (2-ploegen) à Lommel

Description du poste

Job Description

je werkdag zal voorbij vliegen dankzij het uitdagende takenpakket, want je bent verantwoordelijk voor o.a.;
Het coördineren van de productieteams om zo de nodige productiedoelstellingen te behalen Het inplannen, uitvoeren en opvolgen van evaluatiegesprekken Je bent de spilfiguur tussen de productieafdeling en de diverse ondersteunende diensten op het hoofdkantoor.

Client Description

Voor onze klant, gelegen in regio Lommel en gespecialiseerd in de voedingssector, zoeken we een gemotiveerde Productieverantwoordelijke (M/V) met ervaring om te werken in een 2-ploegensysteem.

Candidate Profile

Heb je een passie voor de voedingssector?Raak jij geïntrigeerd door alles wat met techniek en optimalisatie te maken heeft? Ben jij nauwkeurig en vind je hygiëne uitermate belangrijk?Wil je werken in een 2-ploegensysteem?Kan je jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en in het Engels?Lees dan snel verder want dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Client Offer

Je zal werken in een productieomgeving dewelke je dagelijks voldoende afwisseling en uitdaging zal bezorgen. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk loon voor je prestaties en de nodige doorgroeimogelijkheden worden aan iedereen aangeboden.Solliciteer snel door te bellen naar 089323990 of stuur je Cv via mail naar office.bree@manpower.be !

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Lommel
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Lommel | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite