Malheureusement cette offre n'est plus active

Technieker Weekend - Vast Contract à Aalst

Description du poste

Job Description

Als technieker van de weekendploeg sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark (afvullijnen, verpakkingsinstallaties, transportbanden, ...). Dit is samen met één collega. Verder werk je aan installaties die storingen vertonen die steeds terugkomen (reliability) en projecten (investeringen van miljoenen). In het weekend is er tijd om dit diepgaander te bekijken om deze kwalitatief op te lossen.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.
Voor een innovatief productiebedrijf uit Merelbeke met enorm veel interessante technische installaties zijn we op zoek naar een ervaren technieker die technische uitdaging zoekt. Deze kandidaat zal actief zijn in de weekendploeg.

Candidate Profile

Je bent een industrieel technieker met ervaring. In de weekendploeg zijn er minder opleidingsmogelijkheden waardoor ervaring noodzakelijk is. Je kan zelfstandig werken en je plan trekken zonder continu opdrachten te krijgen van een leidinggevende. 
Kennis van industriële elektriciteit, mechanica en PLC-ontstoren (Siemens) zijn noodzakelijk. Kennis van frequentiesturingen is een sterke plus.
Je hebt over het algemeen een positieve en correcte attitude.

Client Offer

Je krijgt een autonome functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een menselijk bedrijf met aangename werkomgeving (collega's, temperatuur, proper). De vakantieregeling is zeer flexibel (25 dagen + opname van overuren, er is geen collectieve sluiting). Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, ...). 

Interesse?

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Aalst
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Alost | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite