Malheureusement cette offre n'est plus active

Young graduate techniek - Technieker productie 2 pl - Vast contract à Veurne

Description du poste

Job Description

Als technieker zal je na een uitgebreid opleidingstraject in staan met een collega voor het operationeel draaiend houden van versnijdingsmachines, ovens, sorteer-, bewerkings- en verpakkingsmachines. Hier zal je in staan voor het acuut en preventief onderhoud van elektrische bekabeling, sensoren, PLC-sturingen, frequentieregelaars, motoren, etc. Periodiek werk je ook mee aan nieuwe projecten, het ombouwen en omvormen van het machinepark en sta ondersteun je de operatoren naar het gebruiken en instellen van de machines.

Client Description

Young Graduate Techniek - Technieker productie 2PL - Vast contract
Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.
Voor onze klant met internationale uitstraling zijn wij wegens de implementatie van nieuwe productielijnen op zoek naar een young graduate technieker die zich wil ontwikkelen binnen productie en automatisatie. 

Candidate Profile

De technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch diploma A2 of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en wil zich graag ontwikkelen en specialiseren binnen industriële techniek. Hierdoor heb je een basis technische kennis naar elektriciteit, mechanica, PLC sturingen, hydraulica en pneumatica. Als persoon werk je graag hands-on, werk je graag in team en kan je om met verantwoordelijkheid. Bij voorkeur ben je communicatief in het Nederlands en Frans, notie Engels is een troef.

Client Offer

Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterk groeiend internationaal bedrijf dat bekende producten maakt. Hierbij krijg je ook een groei- en opleidingsplan en een opstartloon €16,5 met ploegpremies en maaltijdcheques. Qua uren werk je de ene week van 5u tot 13u en andere week van 13u tot 21u. Na verloop van tijd krijg je ook steeds meer zelfstandig werk en eventuele doorgroeimogelijkheden. 

Interesse?

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Veurne
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite