Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Aankoper met Technisch Inzicht (m/v) à Tielt

ProfielVoor een middelgroot familiebedrijf actief in de kunststofsector zijn wij op zoek naar een 'Aankoper MET technisch inzicht. FunctieomschrijvingAls aankoper is het uw doel om zo goed mogelijk de nodige goederen en grondstoffen aan te kopen en te bewaken dat de bestelde goederen op tijd worden geleverd zodat de bestellingen van de klanten niet in het gedrang komen.Je bestelt de grondstoffen, verpakkingen en masterbatch op tijd zodat de productie voldoende heeft om de orders op tijd af te werken. Je gaat hiervoor dagelijks nakijken welke goederen we onvoldoende op stock hebben, er aan de hand van de productieplanning. Met de juiste prijsstelling in het achterhoofd zorg je ervoor dat deze tekorten opgevangen worden. Je gebruikt hiervoor

Description du poste

Profiel

Voor een middelgroot familiebedrijf actief in de kunststofsector zijn wij op zoek naar een 'Aankoper MET technisch inzicht. 

Functieomschrijving

Als aankoper is het uw doel om zo goed mogelijk de nodige goederen en grondstoffen aan te kopen en te bewaken dat de bestelde goederen op tijd worden geleverd zodat de bestellingen van de klanten niet in het gedrang komen.

 • Je bestelt de grondstoffen, verpakkingen en masterbatch op tijd zodat de productie voldoende heeft om de orders op tijd af te werken. Je gaat hiervoor dagelijks nakijken welke goederen we onvoldoende op stock hebben, er aan de hand van de productieplanning. Met de juiste prijsstelling in het achterhoofd zorg je ervoor dat deze tekorten opgevangen worden. Je gebruikt hiervoor de bestaande ERP-software en gaat dagelijks overleggen met de productieplannen en/of sales afdeling.
 • Je volgt de minimum operationele stocks 3 x per week op en vult deze tijdig aan zodat de productie verder operationeel kan draaien. Bij deze aankopen horen de kleine technische onderdelen van het machinepark, maar ook bureaumateriaal of ander werkmateriaal (zoals bv. ladders, ..).
 • Dagelijks krijg je van productie een update voor dringende bestellingen. Deze ga je aan de best mogelijke verhouding prijs-kwaliteit gaan aankopen.
 • Je bent natuurlijk ook verantwoordelijk voor het opvolgen van je gemaakte bestellingen, de prijsafspraken hieromtrent en de orderbevestiging.
 • Naast jouw verantwoordelijkheid voor aankoop heb je ook een aantal administratieve randtaken, zoals bv. het bemannen van de telefoon bij afwezigheid van andere collega's. 
 • Je rapporteert voor dit alles rechtstreeks aan directie.

Aanbod

De uitvoering van de aankoopcontracten tot aan de betaling opvolgen (hoeveelheid, kwaliteit, leveringstermijnen, ...). De leveranciers en producten evalueren (audits, tevredenheidsenquêtes, staalname, ...) en verbeteringen voorstellen. De bevoorradingsbehoeften van de onderneming identificeren en de markt van de leveranciers en producten prospecteren of analyseren. De aankoopstrategie van een onderneming uitwerken of verder uitbouwen. Gegevens actualiseren (markttendensen, nieuwe producten, referenties van de leveranciers, ...). Prijzen en leveringstermijnen van producten onderhandelen met de leveranciers

In deze functie kan je doorgroeien van naar senior medewerker met meer beslissingsbevoegdheden.

Droom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een grote speler is op de markt? Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je bij onze klant zijn, zij zijn namelijk de grootste strevers in hun sector. Bij hen kom je terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook mooi meegenomen.

Vereiste kwalificaties

Jouw profiel: Omtrent Kennis en Ervaring

 • Je hebt een Bachelor diploma richting Logistiek, Techniek, Kunststoftechnologie of Polymer Engineering OF bent gelijkgesteld door ervaring in een tactisch/strategische inkoopfunctie in een productie omgeving, bij voorkeur in de kunststofverwerkende industrie.
 • Office pakketten kennen geen geheimen: Excel is goed gekend (je kan met draaitabellen werken.)
 • Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een uitstekende kennis van de Engelse taal en goede mondelinge kennis van het Frans.

Jouw profiel: Omtrent Vaardigheden en Attitudes 

 • Commercieel gedreven, verbindend en beschikt over sterke onderhandelingsvaardigheden
 • Leidinggevend maar ook teamplayer en communicatief sterk op alle niveau’s
 • Zin voor nauwkeurigheid, orde en detail
 • Flexibel zijn qua werkuren
 • Zin voor verantwoordelijkheid
 • Rijbewijs B
 • Je hebt al enige ervaring kunnen opbouwen in deze job

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Tielt
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Tielt | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite