Malheureusement cette offre n'est plus active

Weekend technieker - Voeding - Vast Contract à Waarschoot

Description du poste

Job Description

Als weekendtechnieker ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van de productie- en verpakkingsinstallaties. Daarnaast ben je ook mee verantwoordelijk voor de verdere automatisatie en uitbouw van het volledige productieapparaat. 

Client Description

Manpower Professional Technics is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de industrie, technische dienstverlening en bouwsector. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één. Als weekend technieker kom je terecht bij een gerenommeerd voedingsbedrijf met modern machinepark.

Candidate Profile

Je bent een industrieel technieker met ervaring. In de weekendploeg zijn er minder opleidingsmogelijkheden waardoor ervaring noodzakelijk is. Je kan zelfstandig werken en je plan trekken zonder continu opdrachten te krijgen van een leidinggevende. 
Kennis van industriële elektriciteit, mechanica en PLC-ontstoren (Siemens) zijn noodzakelijk. Kennis van frequentiesturingen is een sterke plus.
Je hebt over het algemeen een positieve en correcte attitude.

Client Offer

Na een degelijke opleiding/inloopperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf waar werkvreugde voorop staat. Het bedrijf wordt gekenmerkt door weinig personeelsverloop waardoor je steeds kan bijleren van sterk ervaren mensen en techniekers. Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen. Voor jouw inzet krijg je meteen een vast contract en ontvang je een mooi salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV), ...). Tot slot zijn de vakantiedagen (met 12 ADV dagen boven de wettelijke feestdagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).

Interesse?

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Waarschoot
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite