Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Legal Counsel / Bedrijfsjurist à Oost-Vlaanderen

Het Legal Department verleent adviezen aan de verschillende divisies binnen Jan De Nul Group. Dit vertaalt zich naar een zeer gevarieerde juridische adviesverlening voor zowel onze offshore, bagger, civiele als milieu- activiteiten. Je werkt generalistisch en verdiept je waar nodig.Ter versterking van ons juridisch team zoeken wij momenteel een junior bedrijfsjurist.Omringd door een dynamisch en gedreven team van juristen werk je mee aan de realisatie van uitdagende projecten, waarbij er ruimte is om veel bij te leren. Als legal counsel bij Jan de Nul Group werk je proactief mee aan de identificatie en efficiënte beheersing van contractuele- en juridische risico's verbonden aan projecten. Je werkt nauw samen met zowel collega’s juristen en

Description du poste

Het Legal Department verleent adviezen aan de verschillende divisies binnen Jan De Nul Group. Dit vertaalt zich naar een zeer gevarieerde juridische adviesverlening voor zowel onze offshore, bagger, civiele als milieu- activiteiten. Je werkt generalistisch en verdiept je waar nodig.
Ter versterking van ons juridisch team zoeken wij momenteel een junior bedrijfsjurist.

Omringd door een dynamisch en gedreven team van juristen werk je mee aan de realisatie van uitdagende projecten, waarbij er ruimte is om veel bij te leren. Als legal counsel bij Jan de Nul Group werk je proactief mee aan de identificatie en efficiënte beheersing van contractuele- en juridische risico's verbonden aan projecten. Je werkt nauw samen met zowel collega’s juristen en de technische, operationele, commerciële en financiële afdelingen. Je wordt mee betrokken in de contractonderhandelingen. In de uitoefening van je functie behartig je niet alleen juridische belangen maar heb je tevens oog voor het technische en commerciële aspect.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

  • Analyseren van contracten en identificeren (en waar mogelijk mitigeren) van contractuele risico’s.
  • Opmaak van contracten en actieve deelname aan contractbesprekingen in een brede waaier van materies zoals aannemingsrecht, overheidsopdrachten, maritiem recht, commercieel recht, etc..
  • Opvolgen van claims: opstellen van brieven in samenwerking met het projectteam. 
  • Behandelen van geschillen en arbitrage in België en in het buitenland in samenwerking met het projectteam en externe advocaten.
  • Opvolgen en implementeren van nieuwe wetgeving.


Je behaalde een Master in de Rechten en beschikt over een brede juridische achtergrond. Pas afgestudeerden komen eveneens in aanmerking. Je houdt voeling met de strategie van de business partners waarvoor je werkt en geeft proactief en oplossingsgericht advies. Je werkt grondig en nauwkeurig en bent analytisch ingesteld met een sterke interesse in techniek.

Je legt vlot contacten, kan efficiënt samenwerken en stelt je flexibel en pragmatisch op, rekening houdende met de bedrijfseigen realiteit. Je kan zelfstandig werken en in functie van de dossiers werk je ook regelmatig samen met collega’s om resultaat te boeken. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Frans en Engels. Een goede basiskennis van andere talen (o.a. Spaans) is een pluspunt.

Je wordt tewerkgesteld vanuit onze kantoren in Hofstade/Aalst en bent bereid om korte buitenlandse dienstreizen te maken.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Oost-Vlaanderen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Droit / Juridique / Fiscal
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Droit / Juridique / Fiscal | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite