Malheureusement cette offre n'est plus active

Sportief verkoper - Teamplayer Fietsen 18-36u/week à Turnhout

Es tu un sportif passionné? Tu as envie de pouvoir partager ta passion avec tes collègues et tes clients? Alors ce challenge est fait pour toi!

Description du poste

 • Contract:Tijdelijk contract
 • Werktijden:Voltijds
 • Ervaring:Onverschillig
 • Opleidingsniveau:Onverschillig
At Decathlon the game is on!

WERKEN BIJ DECATHLON = SPORT TOEGANKELIJK MAKEN VOOR IEDEREEN

De missie van Decathlon is om het plezier en de gezondheidsvoordelen van sport voor eenieder toegankelijk te maken op een duurzame manier. Daarom hebben we graag dat je net zo gepassioneerd bent als wij om met sport een positieve impact te hebben op de maatschappij en de planeet. Dan kost het geen moeite om dit terug te laten komen in de beslissingen die je maakt. Daarnaast werken we graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, op zoek zijn naar verbetering en zichzelf en anderen kunnen challengen. 


Voor deze rol zijn we in Turnhout op zoek naar een enthousiaste sporter met een passie voor fietsen! Je runt je eigen stukje winkel, deelt je passie met de klant en zorgt voor het juiste advies en aanbod in de winkel. 


IN WELK TEAM KOM JE TERECHT?

In het team van Turnhout kom je terecht bij ‘Team Mobility’. De sporten hieronder omvat alles wat te maken heeft met mobiliteit én wielen (mountainbikes, elektrische fietsen, koersfietsen, steps, skates, …), alsook het atelier waar alle herstellingen gebeuren. Je versterkt een team van 7 gepassioneerde collega’s. Een samenstelling van verkopers en techniekers die één grote passie delen: Fietsen. We werken samen als team, maar hebben onderling wel allemaal onze eigen verantwoordelijkheid.


EEN GREEP UIT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN: 

In deze functie krijg je de kans om alles uit deze sporten te halen. Jij weet namelijk precies wat onze klanten willen, want als sporter en door het dagelijks contact met onze klanten ken jij de markt het allerbeste. Je bepaalt het assortiment en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jouw sport. Je zorgt voor de juiste lay-out, deze baseer je op persoonlijke ervaring en cijferanalyses.


Verder vullen dagen zich met het rijklaar maken van fietsen en natuurlijk het verkopen van fietsen en fietsbenodigdheden. Jij zorgt ervoor dat de producten snel en op de juiste plaats in de winkel liggen en dat klanten goed hun producten kunnen vinden. Uitraard word je hierin begeleid. Jouw collega's staan elke dag paraat om je bij te staan en je verder te laten groeien. Wij zorgen ook voor een opleidingstraject op maat dat jou zal helpen bij het efficiënt invullen van jouw functie.


Gewenste profiel van de kandidaat:

WAT WILLEN WE IN IEDER GEVAL ZIEN ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT?

Idealiter beschik je reeds over een technische kennis van fietsen en weet je bijvoorbeeld hoe je een derailleur moet afstellen. De bereidheid om je in dit onderwerp te verdiepen of dit bij ons te leren kan ook een grote meerwaarde zijn. Je kan jezelf flexibel aanpassen aan een variabel uurrooster. Onze klanten komen het liefst winkelen op zaterdag. Hierdoor is werken op zaterdag een must.


ONS AANBOD

Een bepaalde duur-contract van minimaal 18u/week en maximaal 36u/week, met mogelijkheid tot verlenging of een vast contract. 

Vanaf dag één krijg je een persoonlijke coach en een individueel opleidingsplan. Tijdens maandelijkse coachingsgesprekken krijg je de kans om jouw successen en moeilijkheden te bespreken. We streven naar gezamenlijk succes. 

Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Door jouw rol uit te tekenen in functie van jouw talenten, ervaringen en interesses, kun je zelf je loopbaan in handen nemen. 

Daarnaast bieden we een competitief loonpakket op maat van je verantwoordelijkheden. Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een flexibel uurrooster, hospitalisatieverzekering en winstdeling. Als medewerker krijg je ook 30% korting op het volledige Decathlon-aanbod. 

Vaardigheden:
 • Vitaliteit
 • Sportiviteit
 • Verantwoordelijk
 • Ons adres
  Steenweg op Gierle 221, 2300 Turnhout, België
  Wilt u de toegangstijd berekenen?

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Lieu
Turnhout
Type de Contrat
Job étudiant
Secteur
Vente au détail / Commerce / Distribution
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Turnhout | Vente au détail / Commerce / Distribution | Job étudiant

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite