Malheureusement cette offre n'est plus active

Supply Chain Management & Procurement traineeship bij YACHT trainees à Sint-Gillis-Waas

Wil jij aan de slag als Production Planner , Supply Chain Analyst  of als Supply Chain Coordinator of Team Lead, bij bedrijven als Blokker, Verkade of Pepsico? Ontdek de wereld van Supply Chain en ervaar welke rol bij welk bedrijf het beste bij jou past!  Yacht | Traineeship Supply Chain Management & Procurement Ons traineeship ontwikkelt jou in twee/drie jaar (in overleg) tot  zelfbewuste SCMP professional  met  leiderschapsvaardigheden . Je doet ervaring op door verschillende functies uit te voeren bij verschillende bedrijven zodat jij een goed beeld krijgt van jouw vakgebied en ontdekt waar jij het meeste in je kracht staat. De inhoud van de opdracht en de functie hangt af van jouw achtergrond, niveau en ambities. Om op ta

Description du poste

Wil jij aan de slag als Production Planner , Supply Chain Analyst  of als Supply Chain Coordinator of Team Lead, bij bedrijven als Blokker, Verkade of Pepsico? Ontdek de wereld van Supply Chain en ervaar welke rol bij welk bedrijf het beste bij jou past! 

Yacht | Traineeship Supply Chain Management & Procurement
Ons traineeship ontwikkelt jou in twee/drie jaar (in overleg) tot  zelfbewuste SCMP professional  met  leiderschapsvaardigheden . Je doet ervaring op door verschillende functies uit te voeren bij verschillende bedrijven zodat jij een goed beeld krijgt van jouw vakgebied en ontdekt waar jij het meeste in je kracht staat. De inhoud van de opdracht en de functie hangt af van jouw achtergrond, niveau en ambities. Om op tactisch/strategisch niveau de juiste keuzes te kunnen maken is het belangijk dat je eerst ervaring opdoet in de operatie. Je eerste functie(s) zijn dan ook operationeler van aard. De opdrachten hebben betrekking op Planning en Process Improvement. 

Als Yacht trainee draait het om het ontwikkelen van jouw carrière en jou als persoon. Hierin staan drie pijlers centraal:
- Je professionele ontwikkeling : Je leert door te doen met inspirerende mensen om je heen. 
- Je persoonlijke ontwikkeling : Iedere trainee heeft een eigen persoonlijk ontwikkelplan waarbij twee coaches jou zullen ondersteunen. Daarnaast ben je onderdeel van een interdisciplinaire traineeklas waarmee je het softskills programma doorloopt. Hiervoor werken we samen met een gerenommeerd opleidingsinstituut. Bij soft skills kan je denken aan thema's zoals communicatiestijlen, beïnvloeden en problemsolving. Ofwel, vaardigheden die bijdragen aan het maken van impact. 
- Het opbouwen van je  netwerk : Netwerken is onze specialiteit en dit gaan wij jou leren. 

Wat doen onze trainees? Bijvoorbeeld:

Sterre | Migration Control Officer @ Geldmaat | Operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse migraties van geldautomaten. ABN, ING en RABO --> Geldmaat. Ik houd me bezig met operationeel troubleshooting en problem solving, proces optimalisatie en implemenatie, stakeholdermanegement en het verwerken van master data.
Judith | Supply Chain Analyst @ Blokker | Bijdragen aan de dagelijkse import processen voor Blokker. Deze informatie toepassen voor de inrichting van een nieuw informatiesysteem en het testen van functionaliteiten.
Judith | Procurement & Supply Chain Continuous Improvement Specialist @ Koninklijke Verkade | Verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen waar overlap zit tussen de inkoopafdeling in Londen en de supply chain afdeling in Zaandam.

Functie-eisen

#yourpromise
- Je beschikt over een HBO of WO diploma in een  logistieke of inkoop afstudeerrichting .
- Je hebt relevante supply chain/inkoop stages of werkervaring opgedaan;
- Je hebt extra curriculaire activiteiten gedaan zoals een bestuur of vrijwilligerswerk;
- Je spreekt vloeiend Nederlands;
- Je wilt deel uitmaken aan het Yacht trainees netwerk en ons actief helpen dat netwerk uit te breiden. Je vindt het zelf dus ook leuk om actief met je netwerk aan de slag te gaan en deze uit te breiden.

Competenties

Inzet, Resultaatgerichtheid, Impact, Zelfontwikkeling en Aanpassingsvermogen.
 

Arbeidsvoorwaarden

#ourpromise

- Salaris van € 2450,- bruto per maand;
- Daarbij nog 8% vakantiegeld;
- Mogelijk projecttoeslag;
- Vergoeding van € 25,- netto per maand voor laptop/telefoon;
- Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
- 25 vakantiedagen. Als je belooft dat je er iets leuks mee doet;
- Ieder kwartaal een nieuwe cursus met trainingsdagen, intervisie en coaching;
- Veel gezelligheid in de vorm van borrels, barbecues, varen op de grachten van Diemen (we bedoelen natuurlijk Amsterdam), ski-reis en het referral-feest - wanneer dit mag! Digitaal zijn we ook creatief. 

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Sint-Gillis-Waas
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Job saisonnier
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Job saisonnier | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite