Malheureusement cette offre n'est plus active

Technieker - Weekend - VAST CONTRACT à Kortrijk

Description du poste

Functieomschrijving

Als technieker ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de productielijnen en rapporteer je rechtsreeks aan de maintenance coördinator.

Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud (smeringen, herstellingen, aanpassingen…) van de productiemachines, zodat deze tijdens de week foutloos kunnen werken. Samen met je collega’s ga je op zoek naar veel voorkomende storingen en help je mee zoeken naar verbeteringsideeën.Je werkt in de vaste weekendploeg en rapporteert aan de maintenance coördinator.

Bedrijfsprofiel:

Technieker – Weekend – Vast contract

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Door de groei van een sterke speler binnen de voedingsindustrie in het hartje van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een technieker die in weekendploeg kan werken?

Profiel

De technieker waar wij naar op zoek zijn, genoot een technische opleiding bij voorkeur elektromechanica. Daarnaast ben je een echte problem solver en help je met het zoeken naar oplossingen voor vaak voorkomende storingen. Kennis van ondersteunende technische software is een extra troef. Daarnaast kan je zowel zelfstandig werken als in teamverband. Tot slot beheer je de Nederlands taal en ben je niet bang om eens Frans te spreken.

Jobgerelateerde competenties

 • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
 • Domein: Automatisering, industriële informatica
 • Domein: Elektriciteit, elektronica en elektrotechniek
 • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
 • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
 • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
 • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
 • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
 • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek
 • Aanbod

  Na een degelijke opleidingsperiode (duur is afhankelijk van je ervaring) krijg je een belangrijke functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een menselijk bedrijf. Voor dit gezond bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven

  Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket met weekendpremie (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering...).

  Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Kortrijk
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Courtrai | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite