Malheureusement cette offre n'est plus active

Weekend banketbakker (m/v) à Diest

ProfielVoor een bakkerij in Diest zijn wij op zoek naar een ervaren bakker.Takenpakket- Zowel koeken als patisserie kunnen maken. AanbodDe deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen. Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden. Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgevenDe gisting controleren. Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeegHet deeg mengen, kneden en uitrollen. Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...). Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) Je komt terecht in een toffe groep collega's. Loon vol

Description du poste

Profiel

Voor een bakkerij in Diest zijn wij op zoek naar een ervaren bakker.

Takenpakket

- Zowel koeken als patisserie kunnen maken. 

Aanbod

De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen. Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden. Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgevenDe gisting controleren. Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeegHet deeg mengen, kneden en uitrollen. Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...). Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...)

Je komt terecht in een toffe groep collega's. Loon volgens barema

Vereiste kwalificaties

Ervaring hebben als bakker

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Diest
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Diest | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite