Malheureusement cette offre n'est plus active

Medewerker Klantenservice / Diëtist (32 uur) à Zaventem

Kan je snel schakelen en haal je het beste uit ieder klantcontact?Wil je werken in een commercieel bedrijf dat zorg voor haar klanten op de eerste plaats zet?Dan is deze job voor jou!De Medewerker Klantencontact / Diëtist is het eerste aanspreekpunt voor klantenvragen over het gebruik van medische voeding.In deze functie heb je de volgende verantwoordelijkheden:Geven van voorlichting over het gebruik, de samenstelling, de smaken en de merken van medische voeding;Nemen en registreren van bestellingen en het verwerken van de bestellingen (zowel via telefoon als via de webshop) tot orders, inclusief gegevens voor verzending en facturatie;Voeren van telefonische evaluatiegesprekken met als doel de therapietrouw van klanten te vergroten en de d

Description du poste


Kan je snel schakelen en haal je het beste uit ieder klantcontact?

Wil je werken in een commercieel bedrijf dat zorg voor haar klanten op de eerste plaats zet?

Dan is deze job voor jou!


De Medewerker Klantencontact / Diëtist is het eerste aanspreekpunt voor klantenvragen over het gebruik van medische voeding.

In deze functie heb je de volgende verantwoordelijkheden:

  • Geven van voorlichting over het gebruik, de samenstelling, de smaken en de merken van medische voeding;
  • Nemen en registreren van bestellingen en het verwerken van de bestellingen (zowel via telefoon als via de webshop) tot orders, inclusief gegevens voor verzending en facturatie;
  • Voeren van telefonische evaluatiegesprekken met als doel de therapietrouw van klanten te vergroten en de dienstverlening van Sorgente te verbeteren.


Wat we van jou vragen:

  • Kennis van voeding en dieetkunde en/of medische voeding en liefst reeds ervaring in telefonisch klantencontact;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse en Franse taal, mondeling en schriftelijk;
  • Klantgericht en inlevingsvermogen om je in de positie van onze klanten te verplaatsen;
  • Ervaring met MS Office en automatiseringssystemen.


Over Sorgente

Sorgente is specialist in voedingszorg thuis. Sorgente geeft persoonlijke ondersteuning over het beste gebruik van sondevoeding en drinkvoeding en levert aan huis. Dit alles in goede samenwerking met een diëtist of arts, zodat de medische voeding een maximale bijdrage levert aan het behandeldoel. Sorgente realiseert dit met een team van een honderdtal medewerkers vanuit haar kantoor in Houten (Nederland).

Onlangs heeft Sorgente een verkoopkantoor opgericht in België met als doel ook in België een sterke marktpositie uit te bouwen. Vanuit dit kantoor in Leuven worden alle marktondersteunende functies voor België georganiseerd.


Ons aanbod

Een polyvalente job in een start up omgeving met een business model dat zijn sterkte heeft bewezen in Nederland. Een stevige interne opleiding en mogelijkheden tot groei in een sterk en mensgericht bedrijf. Een competitief salarispakket met aangepaste voordelen in lijn met je ervaring en competenties.


Meer over de functie weten? Onze recruiter Desiree vertelt je er graag meer over: +31 6 5394 6205 / dhoogendam@sorgente.nl

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Zaventem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Zaventem | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite