Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Calculator Gebouwen à Antwerp

Over de functieWerk cijfermatig aan toonaangevende bouwprojecten! Jouw taak als junior calculator bestaat uit een variatie van zaken: verzamelen van informatie door middel van vergaderingen en contacten te leggen, bestuderen van bestekken en plannen, uitwerken van een kostprijs, contractuele nazicht en overdracht aan het projectteam. Daarnaast ondersteun je de ervaren collega en neem je deel aan de nodige vergaderingen.Je werkt aan complexe en toonaangevende gebouwprojecten vanaf €5 miljoen. Hiervoor werk je vanuit het kantoor te Antwerpen-Zuid.Functie eisenDe junior calculator die we zoeken is sterk met cijfers, heeft grote interesse in toonaangevende bouwprojecten en is in het bezit van:een master bouwkundeeen eerste relevante ervaring is

Description du poste

Over de functie

Werk cijfermatig aan toonaangevende bouwprojecten!

Jouw taak als junior calculator bestaat uit een variatie van zaken: verzamelen van informatie door middel van vergaderingen en contacten te leggen, bestuderen van bestekken en plannen, uitwerken van een kostprijs, contractuele nazicht en overdracht aan het projectteam. Daarnaast ondersteun je de ervaren collega en neem je deel aan de nodige vergaderingen.

Je werkt aan complexe en toonaangevende gebouwprojecten vanaf €5 miljoen. Hiervoor werk je vanuit het kantoor te Antwerpen-Zuid.

Functie eisen

De junior calculator die we zoeken is sterk met cijfers, heeft grote interesse in toonaangevende bouwprojecten en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • een eerste relevante ervaring is een plus maar geen must
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een grote, mensgerichte bouwonderneming dat zich gespecialiseerd in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's.

Voor jouw functie als junior calculator gebouwen bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past.

Meer weten

over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Antwerp
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite