Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior sales recruitment consultant à Brussels

Client DetailsNa ons onstaan in 2008 te Brussel ging het razendsnel voor onze organisatie. In 10 jaar tijd verkregen wij een sterke positie als marktleider in België en Luxemburg. Ondertussen openden wij ook nog kantoren in Rotterdam en Parijs. Fun, Succes & Meritocracy zijn dan ook onze 3 kernwaarden die je dagelijks kan terugvinden in onze bedrijfsvoering en op de vloer onder collega's. Fun: Diverse incentives doorheen het jaar zoals office targets, team-buildings in Barcelona, etentjes in Michelin restaurants en een reis naar Las Vegas voor onze top-performers Succes: Elk jaar blijft onze organisatie Stappen zetten in zijn groei. Je maakt dus deel uit van een ambitieuze club waar elk klein success gevierd wordt. Meritocracy: Onze be

Description du poste

Client Details

Na ons onstaan in 2008 te Brussel ging het razendsnel voor onze organisatie. In 10 jaar tijd verkregen wij een sterke positie als marktleider in België en Luxemburg. Ondertussen openden wij ook nog kantoren in Rotterdam en Parijs. Fun, Succes & Meritocracy zijn dan ook onze 3 kernwaarden die je dagelijks kan terugvinden in onze bedrijfsvoering en op de vloer onder collega's. Fun: Diverse incentives doorheen het jaar zoals office targets, team-buildings in Barcelona, etentjes in Michelin restaurants en een reis naar Las Vegas voor onze top-performers Succes: Elk jaar blijft onze organisatie Stappen zetten in zijn groei. Je maakt dus deel uit van een ambitieuze club waar elk klein success gevierd wordt. Meritocracy: Onze beste mensen krijgen de kans om mee te groeien met het bedrijf. Het huidige management kwam er bijna uitsluitend na organische groei in het bedrijf. Heb je de ambitie om een kantoor in het buitenland te openen? Dit kan. De komende jaren willen wij graag verder uitbreiden in Nederland, Duitsland, Frankrijk en misschien zelfs ons eerste kantoor buiten Europa.

Description

Recruitment Consultant - Jobomschrijving

Als Recruitment consultant beheer je een portefeuille van klanten en kandidaten waarbij je instaat voor een kwalitatief recruitmentproces van A - Z.

 • Je zorgt een een eerste grondige intake (on-site/Videocall/Telefonische intake)
 • Op basis hiervan zet je een zoektoch uit: Schrijven advertentie, linkedin, database, prospectie,..)
 • Begeleiden van sollicitatiegesprekken en uw overtuigingskracht gebruiken om contracten binnen te halen
 • Je staat ook in voor de after-sales om zo een uitstekende klantenrelatie te onderhouden.
 • Het onderhandelen van Terms & conditions

Tot slot ga je ook dagelijks je netwerk uitbreiden om zo steeds opnieuw nieuwe samenwerkingen te blijven opstarten.Profiles

Recruitment consultant - Profiel

 • Je hebt een commerciël profiel en het halen van targets drijft je elke dag opnieuw
 • Je beschikt niet over een 9 to 5 mentaliteit
 • Een eerste sales-ervaring is een plus


Offer

Recruitment consultant - Aanbod

 • We bieden een attractief brutoloon aan, dit aangevuld met één van de beste commissieschema's op de markt die oplopen tot 22%. Zo is er geen plafond op wat je kan verdienen.
 • Na 6 maanden krijg je aanvullend ook nog een bedrijfswagen (Mercedes/Audi) met tankkaart
 • Maaltijdcheques, Groepsverzekering, Hospitalisatievz
 • Competitieve, jonge en toffe werksfeer mét plaats voor ontspanning: tafelvoetbal fans zullen hun favoriete sport kunnen uitoefenen op het werk!
 • Zeer mooie groeiperspectieven: onze beste consultants werden gepromoveerd op regelmatige tijdstip. Dit op basis van resultaat en attitude.
 • Veel prijzen kunnen door het jaar gewonnen worden: jaarlijkse Las Vegas super trip, lunch in sterrenrestaurants om de maand, Rolex uurwerk, Manchetknopen, Magnum Champagne, nog tal van andere activiteiten (quad, karting, shopping days, etc.)

Indien u zich aangetrokken voelt door deze opportuniteit, aarzel dan vooral niet je CV door te sturen en ons te overtuigen dat je de juiste persoon bent voor Eyetech Solutions. We kijken reeds uit naar je sollicitatie!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Brussels
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Vente au détail / Commerce / Distribution
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Vente au détail / Commerce / Distribution | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite