Malheureusement cette offre n'est plus active

Smals - Junior SharePoint Analyst à Brussel

Smals - Junior SharePoint Analyst

Description du poste

Uw rol

Als Junior SharePoint Analyst neem je deel aan het ontwerp van op SharePoint gebaseerde oplossingen.
Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat al meerdere SharePoint-projecten op zijn naam heeft staan. Je zorgt voor de businessanalyse alsook functionele analyse en geavanceerde configuratie van het platform. Je begeleidt ook de gebruikers bij de verandering van de projecten die je implementeert: demo's, opleidingen, communicatie, ...
Je informeert je daarenboven systematisch over de nieuwe technologische evoluties in het domein. Je deelt je kennis en ervaring met de andere leden van het SharePoint-competentiecentrum.

Uw profiel

Je beschikt over een masterdiploma en wil je kennis verdiepen van documentaire en samenwerkingssystemen, en van SharePoint in het bijzonder.
Je zal de Agile- en/of Lean-methodologieën gebruiken om een klantgericht resultaat neer te zetten.
Je werkt graag in teamverband en bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt.
Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden die in lijn liggen met de filosofie van het product en de visie van het team in verband met het gebruik van het product.
Je hebt een actieve kennis van de tweede landstaal en van het Engels.

Ons aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Brussel
Type de Contrat
temps complet expérience
Secteur
Vente
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Bruxelles | Vente | temps complet expérience | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite