Malheureusement cette offre n'est plus active

Smals - Data Warehouse PostgreSQL Administrator à Brussel

Smals - Data Warehouse PostgreSQL Administrator

Description du poste

Uw rol

Als DWH PostgreSQL Administrator neem je deel aan een project om een BI (Big Data)-platform op te zetten waarin PostgreSQL-Databases zullen worden gebruikt.

Naast het goed begrijpen van de inhoud van de gegevens sta je tevens in voor een gedegen analyse.

Verder ben je ook verantwoordelijk voor de optimalisatie van de database in het kader van analyse- en rapporteringsdoeleinden. Dit impliceert specifieke competenties inzake tuning (competenties die verschillen van de competenties die gebruikelijk vereist zijn voor een operationeel systeem).

Uw profiel

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma en beschikt ten minste over een eerste beroepservaring op het gebied van database-administratie in een Datawarehouse.

Je hebt een goede kennis van PostgreSQL (DB-monitoring, oplossing van incidenten, back-up, installatie) en van de technieken die gebruikt worden in de DWH (opslagbeheer, indexering, optimalisatie van queries en objecten van de DB).

Dankzij je ervaring in het werken met ontwikkelteams ben je al vertrouwd met Agile, deployments, release management en de volgende DWH-concepten: Surrogate key, star schema, gedenormaliseerde tabel, ETL-processen, ... Je kennis van PL/Pg SQL en SQL zijn tevens belangrijk.

Inzichten in volgende technologieën vormt een troef: Oracle-DB, IBM-tools (Cloud Pack / Data Stage / Cognos), Oracle BI, SAS.

Je bent geïnteresseerd in nieuwe IT-technologieën zoals Big Data en bent bereid om technologieën met betrekking tot het Hadoop-ecosysteem onder de knie te krijgen.

Je hebt uitstekende relationele vaardigheden en werkt efficiënt binnen een team. Je beschikt over goede redactionele vaardigheden en documenteert je werk met veel zorg. Je bent proactief, hebt zin voor verantwoordelijkheid en initiatief en je kan je snel aanpassen aan nieuwe situaties en technologieën.

Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk af te leveren terwijl het respecteren van de termijnen een prioriteit blijft.

Tot slot heb je een goede kennis van het Frans en het Engels.

Ons aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Brussel
Type de Contrat
temps complet expérience
Secteur
Vente
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Bruxelles | Vente | temps complet expérience | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite