Malheureusement cette offre n'est plus active

Target Recruitment - SQL Developer à Oost-Vlaanderen

Target Recruitment - SQL Developer

Description du poste

Een interne functie als SQL developer op een prachtig domein in een filevrije omgeving rond Gent.

Ben je een expert binnen Microsoft SQL Server? Heb je hierbij een sterke kennis van Transact-SQL? Ben je op zoek naar een interne functie op een prachtig domein in een filevrije omgeving? Dan is deze vacature op jouw maat geschreven!

Jobomschrijving

Als Microsoft SQL developer kom je terecht in een jong en dynamisch team boordevol energie. Dit bedrijf is gevestigd in de regio rond Wetteren (Oost-Vlaanderen). Je ontvangt een bedrijfswagen en je werkt in een flexibel urenstelsel met de mogelijkheid om thuis te werken.

Als SQL developer help je mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-Commerce applicaties waarbij je je specifiek richt op het design van de databases. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van hun eigen framework. Tijdens een klantenproject werk je een technische analyse uit in overleg met de klant. Je komt terecht in het SQL team van 3 personen en je rapporteert rechtstreeks aan de lead van dit team.

Als SQL developer herken je jezelf in volgend profiel

Je hebt minstens 3 jaar ervaring als SQL developer.
Je hebt sterke kennis van Transact-SQL en Microsoft SQL Server Administration.
Je bent stressbestendig en een goede communicator.
Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

Dit bedrijf in de regio rond Wetteren (Oost-Vlaanderen) is al meer dan 20 jaar actief in Digitale en E-business oplossingen voor een verscheidenheid aan grote klanten. Hierbij werken ze steeds een totaaloplossing uit om de massa aan data te verwerken en de e-Commerce business verder uit te breiden. Ter uitbreiding van hun team zijn zij op zoek naar een sterke SQL developer.

What's in it for you?

Je ontvangt een volledig salarispakket met alle extralegale voordelen waaronder: een bedrijfswagen en tankkaart, netto vergoedingen, maaltijdcheques, verzekeringen, GSM, laptop,...
Verder werk je in een flexibel urensysteem op een prachtig domein in een filevrije omgeving. Als laatste krijg je een mooie 33 dagen vakantie aangeboden!

Heb je ervaring als SQL developer en zoek je een functie in je eigen regio?

Reageer dan nu en stuur je CV via onderstaande knop.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Oost-Vlaanderen
Type de Contrat
temps complet expérience
Secteur
Vente
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Vente | temps complet expérience | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite