Malheureusement cette offre n'est plus active

Software Developer - Klinische Softwarepakketten Oracle Forms à Not Specified

Software Developer - Klinische Softwarepakketten Oracle Forms

Description du poste

Op zoek naar een interne functie?

Wil jij graag aan de slag bij een groeiende onderneming dat instaat voor het ontwikkelen van softwarepakketten voor een klinische werkomgeving. Door hun enorm succes van de laatste jaren kunnen ze rekenen op een ongelooflijke expansie en daardoor zijn ze ook verdubbeld in hun personeel.

Takenpakket

Je zal de leiding nemen voor het ontwikkelen van administratieve softwareapplicaties in Oracle Forms, hierdoor zal je ook de nodige aanpassingen kunnen maken in bestaande applicaties.

Als ervaren Developer neem je de verantwoordelijk voor alles te communiceren met de klanten en te luisteren naar hun noden en verwachtingen.

Je zal instaan voor het implementeren van alle functionaliteiten en ook het uitvoeren van nodige technische analyses.

Profiel

Je hebt zeker 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en idealiter beschik je ook over minstens een bachelordiploma IT.

Als ervaren profiel heb je sterke kennis van Oracle Forms, Oracle-databases en ook data migraties.

Je bent analytisch en technisch aangelegd, hierdoor kan je snel de juiste beslissingen maken en correct anticiperen op alle aanvragen.

Aanbod

Je zal een zeer aantrekkelijk loonspakket krijgen dat op jaarbasis rond de EUR50.000 bruto Dankzij een geïmplementeerde IP-Ruling zal je maandelijks meer overhouden op netto-basis.

Rij elke dag naar het kantoor met de nieuwste bedrijfswagen met bijhorende tankkaart, zeg dus vaarwel tegen tank- en verzekeringskosten.

Reken op een jaarlijkse bonus dat kan oplopen tot EUR3000 netto, hierdoor zal je genieten van een mooie extra bovenop je maandelijks loon op het einde van het jaar.

Geniet van een ruim aanbod van 32 vakantiedagen, waardoor jij kan genieten van meer dan 6 weken vakantie per jaar.

Kom terecht in een zeer ervaren team waar je elke dag van kan bijleren, waardoor dit ook je persoonlijke ontwikkeling zal bevorderen.

Je zal terecht komen in een vlakke structuur waar je kan rekenen op de nodige flexibiliteit. In samenspraak met je team kan je enkele dagen vanuit thuis werken en je werkschema opstellen volgens glijdende werkuren.

Twijfel niet en solliciteer meteen via onderstaande knop!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Not Specified
Type de Contrat
temps complet expérience
Secteur
Vente
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Vente | temps complet expérience | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite