Malheureusement cette offre n'est plus active

Verpleegkundigen WZC (voltijds/deeltijds, hoofd-of bijberoep) - ook vast weekendwerk mogelijk à Leuven

Wie wordt je werkgever?Sinds 1 januari 2017 verenigden OCMW en Stad Leuven het zorgaanbod van thuiszorg, kinderopvang en ouderenzorg in één overkoepelende zorgorganisatie: Zorg Leuven.Binnen de residentiële ouderenzorg, kan je aan de slag in de aangename werkomgeving van één van onze moderne woonzorgcentra in Leuven (WZC Edouard Remy en Booghuys), Kessel-Lo (WZC Ter Vlierbeke) of Wilsele (WZC Ter Putkapelle).Wat houdt je functie in?Als verpleegkundige in een WZC kies je ervoor in een huiselijke setting aan de slag te gaan: je stelt tot doel de bewoner een thuisgevoel te bezorgen. In een multidisciplinair team van kinesisten, ergotherapeuten, zorgkundigen, animatoren etc. neem je samen met je collega's actief deel aan de bewonerszorg in haar

Description du poste

Wie wordt je werkgever?

Sinds 1 januari 2017 verenigden OCMW en Stad Leuven het zorgaanbod van thuiszorg, kinderopvang en ouderenzorg in één overkoepelende zorgorganisatie: Zorg Leuven.

Binnen de residentiële ouderenzorg, kan je aan de slag in de aangename werkomgeving van één van onze moderne woonzorgcentra in Leuven (WZC Edouard Remy en Booghuys), Kessel-Lo (WZC Ter Vlierbeke) of Wilsele (WZC Ter Putkapelle).

Wat houdt je functie in?

Als verpleegkundige in een WZC kies je ervoor in een huiselijke setting aan de slag te gaan: je stelt tot doel de bewoner een thuisgevoel te bezorgen. In een multidisciplinair team van kinesisten, ergotherapeuten, zorgkundigen, animatoren etc. neem je samen met je collega's actief deel aan de bewonerszorg in haar totaliteit. Jouw verpleegkundige handelingen zijn gericht op het aanbieden van kwalitatief hoogstaande zorg, in combinatie met ergonomisch comfort.

Je verzekert dat het bewonersdossier up–to-date is op alle vlakken, zodat de collega’s van multidisciplinair team op de juiste gegevens kunnen verder bouwen.

Moet je het antwoord op een vraag van een bewoner of zijn of haar familie schuldig blijven, met een correct doorverwijzing kan iemand ook al goed geholpen zijn. Jouw warme aanwezigheid en luisterend oor maken je onmisbaar!

Je kan voltijds of deeltijds werken.  Het is ook mogelijk om de job in bijberoep uit te voeren en te kiezen voor vast weekendwerk.

Welk profiel zoeken we?

Bovenal heb je een hart voor zorg!

  • Je hebt verantwoordelijkheidszin en houdt van afwisseling in je takenpakket.
  • Je bent sociaal en communicatief, betrouwbaar naar de bewoners, hun familie en je collega's.
  • Je beschikt over een gezonde dosis besluitvaardigheid.
  • Je hebt kennis van en interesse in geriatrische verpleging en stelt je empatisch op
  • Je stelt je flexibel op naar collega’s toe
  • Je bent in het bezit van een (bachelor of HBO) diploma van verpleegkundige
    Beschik je nog over het vroegere diploma van verpleegassistent kan je aan de slag in de functie van verpleegassistent.

EN

  • Je bent erkend bij het RIZIV of bent bereid dit zo snel mogelijk in orde te maken
  • Je hebt een visum om als verpleegkundige te werken of je aanvraag is lopende
Meer info over de verloning vind je in de informatiebrochure.  Lees hier het verhaal van 3 van onze nieuwe verpleegkundigen.

Voeg bij het online solliciteren zeker je CV, motivatiebrief, kopie van je diploma, visum en erkenningsnummer toe.

Na het bekijken van je kandidatuur word je uitgenodigd voor een selectiegesprek.  Je ontmoet de zorgcoördinator en een deskundige werving en onthaal van de organisatie. We toetsen wederzijdse verwachtingen af en leggen enkele realistische werksituaties voor.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Leuven
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Louvain | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite