Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Projectleider Bouw - VAST CONTRACT à Deinze

Description du poste

Job Description

Je zal verantwoordelijk worden voor diverse afwerkingsbouwprojecten. Dit kan gaan van het totaal inrichten van kantoorgebouwen, scholen enz. Je zal instaan voor de onderhandeling van prijzen met klanten en leveranciers. Je plaats de bestellingen van de benodigde goederen. Je houdt de facturatie in de gaten en controleert de budgetten. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor vele klanten en je bouwt op termijn langdurige relaties uit.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.
Voor een firma actief in de afwerkingsbouw regio Nazareth zijn wij op zoek naar een (m/v) Projectleider.

Candidate Profile

Je genoot een hogere technische opleiding bij voorkeur bouw of elektromechanica.Je hebt bij voorkeur ervaring in de sector. Toch staan we ook open voor gemotiveerde schoolverlaters.Je bent stressbestendig hebt een probleemoplossend vermogenJe spreekt vlot Nederlands en bij voorkeur ook Frans. Je kan vlot werken met de toepassingen van het Office pakket. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent flexibel naar werkuren.

Client Offer

Wij bieden jou een vaste betrekking met motiverend salarispakket en bedrijfswagen.Een aangename werksfeer met d e nodige opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Deinze
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Deinze | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite