Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior projectleider Renovatieprojecten à Antwerp

Over de functieGroei in je technische kennis op vlak van renovatie!Als junior projectleider sta je in voor de technische voorbereiding en bijhorende opvolging van diverse renovatieprojecten. Dit in de specialisatie dak- en gevelrenovaties van openbare en industriële gebouwen. In jouw rol ondersteun je de senior projectleider door structuur te geven aan de werforganisatie en de opvolging hiervan. Je start als junior projectleider met persoonlijk en technisch groeipotentieel binnen deze familiale onderneming. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Gent en op diverse dak- en gevelrenovaties over heel Oost- en West-Vlaanderen.Functie eisenDe junior projectleider die we zoeken heeft een passie voor techniek, werkt autonoom en klantgericht en is in

Description du poste

Over de functie

Groei in je technische kennis op vlak van renovatie!

Als junior projectleider sta je in voor de technische voorbereiding en bijhorende opvolging van diverse renovatieprojecten. Dit in de specialisatie dak- en gevelrenovaties van openbare en industriële gebouwen. In jouw rol ondersteun je de senior projectleider door structuur te geven aan de werforganisatie en de opvolging hiervan.

Je start als junior projectleider met persoonlijk en technisch groeipotentieel binnen deze familiale onderneming. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Gent en op diverse dak- en gevelrenovaties over heel Oost- en West-Vlaanderen.

Functie eisen

De junior projectleider die we zoeken heeft een passie voor techniek, werkt autonoom en klantgericht en is in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • je spreekt vloeiend Nederlands
  • een eerste ervaring is een plus!

Over het bedrijf

Onze klant is een unieke speler dat zich specialiseert in daken en afwerking van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dit in de residentiële, retail- en industriële sector. Je krijgt een grote autonomie met opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit.

Voor jouw functie als junior projectleider renovatieprojecten bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past.

Meer weten

over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Antwerp
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite