Malheureusement cette offre n'est plus active

Stage IT à Tournai

Description du poste

Vacatureomschrijving

Zoek je een stage binnen IT die perfect past bij jouw opleiding? Bij ons kun je in verschillende contexten en met verschillende thema’s aan de slag. Samen met jou maken we er een zo goed mogelijke match van voor je opleiding, met échte projecten. Een unieke ervaring!

De IT-afdeling van Colruyt Group neemt een brede waaier van oplossingen en projecten voor zijn rekening, van IT-systemen en –tools tot communicatiesystemen en het zo efficiënt mogelijk maken van bedrijfsprocessen. Dat doen ze zowel voor de medewerkers van heel ons bedrijf als voor de klanten van onze winkels (Colruyt, OKay, Dreamland, Bio-Planet …).

Je kan bij ons verschillende thema’s aansnijden, afhankelijk van je opleiding en interesse:

 • Applicatieontwikkeling – We optimaliseren en creëren IT-applicaties voor medewerkers en klanten. Ben je op zoek naar een stageplaats met variatie en specialisatie? Dan is een stage binnen applicatieontwikkeling iets voor jou.
 • IT Field Service– We leveren en onderhouden hardware voor een waaier aan business-applicaties van Colruyt Group, zowel op open systemen als interne mainframe-systemen. We ondersteunen de gebruikers en zorgen nadien voor het onderhoud. Draag jij verantwoordelijkheid, innovatie en duurzaam werken hoog in het vaandel? Kies dan zeker deze stage.
 • En het beste van al? Samen met jou gaan we op zoek naar de beste match tussen jouw opleiding en ons stageaanbod. Zo sluit je stage mooi aan bij je interesses en noden. En wie weet wil je gewoon blijven na je studies?

  Profiel

 • Kennis en ervaring – Voor de stage ‘Applicatieontwikkeling’ volg je minstens een bachelor- of masteropleiding met een afstudeerrichting in IT. Je hebt al ervaring in programmeren, bijvoorbeeld met Java of Angular. Voor de stage ‘IT Field Service’ volg je minstens een IT-gerelateerde opleiding in het middelbaar onderwijs.
 • Ondernemingszin – Je kan tegen een stootje en wil op korte tijd veel ontdekken en bijleren. En als je opportuniteiten ziet, durf je het initiatief ook gewoon te nemen.
 • Teamwork – Je kan zowel zelfstandig werken als de handen in mekaar slaan met je collega’s.
 • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels. Frans is een pluspunt, maar hoeft niet.
 • Wij bieden

 • Een unieke ervaring – Je kan rekenen op een boeiende stage waarin je kennis maakt met een echte werkomgeving en met Colruyt Group. Dit is een mooie eerste stap naar je allereerste job. En wie weet heb je gewoon zin om bij ons te blijven na je studies?
 • Het echte werkleven – Bij ons krijg je – naast veel afwisseling en sociaal contact – de kans om in een echte werkomgeving te groeien in je competenties, vaardigheden en talenten. En op het einde heb je een stageplaats op zak die indruk maakt op je cv.
 • Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Tournai
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Informatique / Télécommunication
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Informatique / Télécommunication | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite