Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior dossierbeheerder à Pelt

Description du poste

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inboeken van de boekhouding van zowel eenmanszaken als vennootschappen. Tot je takenpakket behoort: Het inboeken van aankoopfacturen/verkoopfacturen. Het boeken van financiële stukken en diverse boekingen. Het controleren van facturen op juistheid. De voorbereiding van de BTW-aangifte en jaarafsluiting. Op termijn is het mogelijk door te groeien naar de functie van Senior dossierbeheerder waarbij je vooral verantwoordelijk zal zijn voor de jaarafsluiting, BTW-aangifte, vennootschapsbelasting en personenbelasting. Is dit niet 100% de job die je zoekt? Twijfel dan zeker niet ons te contacteren voor de mogelijkheden. Uiteraard behandelen wij iedere sollicitatie discreet.

Profiel

Je bent in het bezit van een Bachelor Accountancy Fiscaliteit. Je spreekt zeer goed Nederlands. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hecht veel waarde aan stiptheid. Je bent gedreven en werkt graag in een hecht team.

Aanbod

Marktconform salarispakket aangepast aan je werkervaring. Werken in een filevrije omgeving. Interne ondersteuning en opleiding voorzien. Fulltime betrekking. Mogelijkheid om door te groeien tot de functie van senior dossierbeheerder.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Pelt
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite