Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Performance Software Tester (m/v) à Hasselt

ProfielVoor onze partner zoeken we een Junior Performance Software Tester. Tot jouw takenpakket behoren de volgende zaken: het analyseren en documenteren van testresultaten en de rapportage van de testresultaten naar de klant, het testen van de laatste nieuwe technologieën, het schrijven van geautomatiseerde testscripts en het uitvoeren van allerlei testactiviteiten. Je krijgt een project toegewezen en werkt dus steeds verschillende locaties. De locatie is volledig afhankelijk van de klant, meestal gaat het over regio Antwerpen, de Kempen, Leuven en Brussel. Heb jij een grote interesse in het testen van allerlei applicaties en technologieën? En ben je geïnteresseerd in het schrijven van jou eigen testscripts? Laat deze mooie kans dan niet v

Description du poste

Profiel

Voor onze partner zoeken we een Junior Performance Software Tester. Tot jouw takenpakket behoren de volgende zaken: het analyseren en documenteren van testresultaten en de rapportage van de testresultaten naar de klant, het testen van de laatste nieuwe technologieën, het schrijven van geautomatiseerde testscripts en het uitvoeren van allerlei testactiviteiten. Je krijgt een project toegewezen en werkt dus steeds verschillende locaties. De locatie is volledig afhankelijk van de klant, meestal gaat het over regio Antwerpen, de Kempen, Leuven en Brussel. Heb jij een grote interesse in het testen van allerlei applicaties en technologieën? En ben je geïnteresseerd in het schrijven van jou eigen testscripts? Laat deze mooie kans dan niet voorbij gaan en solliciteer nu! 

Aanbod

Behoeften van de klant of gebruiker analyserenHet functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, ...). De productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, ...). De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, ... uitwerken en bijwerken. Een ontwikkeld product presenterenGebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen. Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application). Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...). Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, ...). Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, ...). Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen. Programmeren in een specifieke computertaal. Technische en functionele problemen analyserenCorrigerende acties, technische aanpassingen, ... voorstellen. Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek)

Je komt terecht in een firma met een uitzonderlijk goede werksfeer. Thuiswerk, glijtijden, extra opleidingen en trainingen... Het zijn maar enkele zaken die mogelijk zijn binnen dit bedrijf. Je ontvangt een marktconform loon, aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, ecocheques en een onkostenvergoeding. 

Vereiste kwalificaties

Je bent in het bezit van een IT-gerelateerde Bachelor of Master. Je hebt een basiskennis van scripting- en of programmeervaardigheden. Een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels is vereist. Verder ben je zeer communicatief en kritisch. Je durft op de juiste momenten feedback te geven aan onze klanten. Tot slot ben je flexibel naar afstanden toe.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Hasselt
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Hasselt | Informatique / Télécommunication | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite