Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior service desk medewerker (m/v) à Ieper

ProfielKonvert Ieper zoekt voor een klant regio Ieper naar een nieuwe collega, een Junior IT Service Medewerker. Functie * Als Junior Service medewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten die ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van onze producten, diensten en oplossingen. * Dit gebeurt hoofdzakelijk telefonisch maar ook via chat, mail en sociale media verzorg je het contact met onze klanten. * Je staat in voor het onderzoeken, loggen en opvolgen van problemen en storingen en je kan indien nodig de tussenkomst van een Field Engineer vragen. * Na een inwerkperiode van 6 maanden, zal je de kans krijgen om ofwel je takenpakket uit te breiden en administratieve taken te behartigen ofwel je binnen een bepaalde producttype te specialiser

Description du poste

Profiel

Konvert Ieper zoekt voor een klant regio Ieper naar een nieuwe collega, een Junior IT Service Medewerker. Functie * Als Junior Service medewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten die ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van onze producten, diensten en oplossingen. * Dit gebeurt hoofdzakelijk telefonisch maar ook via chat, mail en sociale media verzorg je het contact met onze klanten. * Je staat in voor het onderzoeken, loggen en opvolgen van problemen en storingen en je kan indien nodig de tussenkomst van een Field Engineer vragen. * Na een inwerkperiode van 6 maanden, zal je de kans krijgen om ofwel je takenpakket uit te breiden en administratieve taken te behartigen ofwel je binnen een bepaalde producttype te specialiseren. * Hierdoor heb je de opportuniteit om je steeds verder te ontwikkelen.

Aanbod

Contact opnemen met klanten en potentiële klantenDe producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, ...). De klant informeren over de kenmerken van de productenDe klant adviseren bij zijn keuze. De beschikbaarheid van het product, de dienst controlerenDe gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren. De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, ...). Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen. Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, ...). Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, ...) Werken bij onze klant, betekent werken bij een betrouwbare organisatie met een open en collegiale sfeer. Hun medewerkers typeren zich door de volgende eigenschappen = mensgericht, dynamisch, innovatief, collegiaal, open en gedreven en wij zoeken dito collega's. In functie van je eigen dynamiek en ambitie krijg je kansen om je te ontwikkelen en intern te evolueren richting je interessegebieden.

Vereiste kwalificaties

We zijn op zoek naar een teamspeler met de volgende eigenschappen: * Klantgerichtheid staat voor jou hoog aangeschreven. Je neemt ownership over de klant, je begeleidt en helpt hem doorheen het proces en je kan daarbij het nodige geduld en enthousiasme aan de dag leggen * Je hebt een goeie kennis van het Nederlands en Frans. Kennis Engels is een pluspunt * Je beschikt over een goed analytisch vermogen, je bent technisch onderlegd en je bent in staat om jouw expertise op een correcte manier over te brengen * Je hebt een technische achtergrond (IT/telematics/multimedia/communication technology…) of je hebt reeds technische werkervaring * Je bent bereid om 1 op 2 zaterdagen, 1 op 10 zondagen en 1 late shift om de 10 weken in de vorm van thuiswerk, te werken. * Je bent bovendien bereid om de shift van collega's over te nemen bij onderbezetting * Je staat open voor veranderingen (nieuwe oplossingen, nieuwe werkwijzen…)

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Ieper
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Ypres | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite