Malheureusement cette offre n'est plus active

Software Developer à West-Vlaanderen

Software Developer

Description du poste

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer? Lees dan zeker even verder!

Dit softwarebedrijf is al 30 jaar actief als vaste partner van een reeks nationale en internationale spelers waar het digitale projecten gaande van webshops tot bedrijfsstrategieën gaat verzorgen. Op dit moment zitten ze in volle groei en zijn ze actief op zoek naar creatieve developers om haar team van 20 werknemers te komen versterken.

Beschrijving

Je zal instaan voor het ontwikkelen van innovatieve websites, -applicaties en -shops.
In samenspraak met de klant en je team zal je deze op maat gemaakte toepassingen feilloos integreren en indien nodig aanpassingen doorvoeren.
Je maakt een complete analyse en verzorgt de nodige documentatie van alle ontwikkelde toepassingen.

Profiel

Je hebt kennis van volgende technologieën: PHP, CSS, HTML en JavaScript. Daarnaast heb je een streepje voor als je bekend bent met Magento.
Je bent schoolverlater of hebt reeds enkele jaren relevante werkervaring achter de rug als PHP developer. Je beschikt eveneens over een bachelor of masterdiploma informatica.
Jouw code is steeds gestructureerd en nauwgezet gedocumenteerd. Daarnaast lever je kwaliteit en hou je rekening met deadlines.

Aanbod

Je geniet van een mooi bruto jaarsalaris van rond de EUR40.000 naar gelang je ervaring.
Ook aan het welzijn van iedere werknemer wordt gedacht. De werkgever voorziet namelijk zowel een groeps- als hospitalisatieverzekering waardoor jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken.
Maaltijdcheques, GSM en laptop behoren eveneens tot het loonpakket. Zo spaar je aan het einde van de maand heel wat kosten uit.
Je kan rekenen op een uiterst genereuze 12 ADV-dagen. Op die manier geniet je dubbel en dik van een welverdiende vakantie!

* Door de ligging in een filevrije omgeving is het bedrijf zeer vlot bereikbaar waardoor je geen kostbare tijd verliest in het woon-werkverkeer.

Twijfel niet en solliciteer meteen via onderstaande knop!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
West-Vlaanderen
Type de Contrat
temps complet expérience
Secteur
Vente
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Vente | temps complet expérience | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite