Malheureusement cette offre n'est plus active

Xquisit - Applicatiebeheerder à Brussel

Xquisit - Applicatiebeheerder

Description du poste

Functiebeschrijving

Als Senior Technical Consultant ben je verantwoordelijk voor de installatie en implementatie van onze verschillende softwarepakketten (payroll, tijdsregistraties, soft HR) op maat van de klant.

Je staat in voor

De installatie, technische parametrisatie en nazorg van de verschillende software hetzij remote (intern) hetzij ter plaatse bij de klanten
Het opmaken van analyses (telefonisch of remote) van de as-is situatie en eventuele problemen bij klanten ter optimalisatie
Het onderhouden en opmaken van technische gebruikersdocumentatie
Technische interventies bij de klant
Inhoudelijk overleg met de 2de lijnen van technisch beheer en functioneel applicatiebeheer aangaande aanpassingen, incidenten en problemen volgens de ingerichte ITIL-processen.

Het is belangrijk dat je steeds op de hoogte blijft van de laatste nieuwe technologieën die een impact kunnen hebben op installaties, maar ook van de technische wijzigingen en nieuwe softwaremodules binnen de organisatie van onze klant

Competenties

Je bent in het bezit van een bachelor diploma ICT of je hebt reeds 5 jaar ervaring als Applicatiebeheerder of in een gelijkaardige technische rol m.b.t. software installaties
Je hebt een goede kennis van Microsoft Windows, Office software en Linux en bent vertrouwd met SSL, https, Apache en Tomcat
Pluspunt :Je hebt kennis van SP-Expert en Jira (geen vereiste)
Pluspunt :Je hebt reeds ervaring in softwarepakketten: payroll, tijdsregistraties, soft HR
Je hebt kennis van GDPR
Je hebt ervaring met een projectmatige manier van werken en kan de impact van projecten inschatten
Je kan collega's door je relevante ervaringen naar een hoger niveau tillen
Je bent autonoom, verantwoordelijk en leergierig om je in IT en HR te verdiepen
Je bent klantgericht en communicatief
Je communiceert vlot en helder in het Nederlands en in het Frans
Je bent flexibel en verplaatst je over gans België indien nodig indien geen remote assistentie mogelijk is
Je rapporteert periodiek in de diverse overlegstructuren en aan de coördinatoren

Aanbod

Je bent bij ons géén nummer, wij houden van een persoonlijke en menselijke aanpak. 100% eerlijke communicatie is ook typisch Xquisit!
Wij waarderen jouw talent, kunde en inzet. We gaan dan ook altijd tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jij goed in je vel zit op je werk en dat je je thuis voelt, zowel bij ons als bij de eindklant.
De mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen is van onschatbare waarde. Cursussen, opleidingen, certificaten, ... zijn dan ook altijd bespreekbaar.
Aan vaste werknemers bieden wij een interessant pakket van voordelen waaronder een competitief salaris, een firmawagen, hospitalisatie- en groepsverzekering, 12 extra ADV-dagen en dergelijke.
Je bent steeds welkom op ons kantoor in het rustige groen van Brasschaat en er worden regelmatig events georganiseerd voor leden van de Xquisit-familie!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Brussel
Type de Contrat
temps complet expérience
Secteur
Vente
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Vente | temps complet expérience | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite