Malheureusement cette offre n'est plus active

Van Poucke - Junior Dossierbeheerder à Sint-Niklaas

Functieomschrijving Partners in Accountancy is een netwerk van 25 accountancykantoren in Vlaanderen. De filosofie van Partners in Accountancy is sterker worden door de krachten te bundelen en informatie uit te wisselen en dat met respect voor het behoud van de identiteit van het kantoor. Concreet worden een aantal diensten (waaronder IT&digitalisatie/juridisch advies/HR) gecentraliseerd onder Partners in Accountancy zodat de kantoorverantwoordelijken zich kunnen focussen op het contact met hun klanten en hun bredere rol als vertrouwenspersoon. Voor ons kantoor Van Poucke gaan wij op zoek naar een junior dossierbeheerder. Hoe ziet jouw dag eruit? Voor elk toegewezen dossier verzorg je de nodige voorbereiding: inboeken aanko

Description du poste

Functieomschrijving

Partners in Accountancy is een netwerk van 25 accountancykantoren in Vlaanderen. De filosofie van Partners in Accountancy is sterker worden door de krachten te bundelen en informatie uit te wisselen en dat met respect voor het behoud van de identiteit van het kantoor. Concreet worden een aantal diensten (waaronder IT&digitalisatie/juridisch advies/HR) gecentraliseerd onder Partners in Accountancy zodat de kantoorverantwoordelijken zich kunnen focussen op het contact met hun klanten en hun bredere rol als vertrouwenspersoon.

Voor ons kantoor Van Poucke gaan wij op zoek naar een junior dossierbeheerder.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Voor elk toegewezen dossier verzorg je de nodige voorbereiding: inboeken aankoop/ verkoopfacturen en bankverrichtingen alsook het tijdig indienen van de BTW-aangiftes.

Ter ondersteuning van je collega Senior Accountant bereid je de jaarafsluiting van de vennootschappen en eenmanszaken voor, zodat hij met voldoende bagage klaarstaat voor de dossierbespreking met de klant.

Wanneer je je sterk genoeg gewapend voelt, krijg je ook de kans tot persoonlijk contact met jouw klant, dit specifiek voor inhoudelijke vragen van de klant.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een diploma richting accountancy-fiscaliteit. Daarnaast toon je voldoende spirit en interesse om op regelmatige basis je kennis te blijven bijscholen. Je wordt hierin zeker ook verder intern ondersteund.

Heb je een eerste mooie boekhoudkundige werkervaring achter de rug, dan beschik je over een extra troef. Daarnaast komen ook gedreven schoolverlaters die mee willen helpen bouwen aan ons groeiverhaal, in aanmerking.

Je bent bereid om tijdens de drukkere periodes, waarin vaak deadlines gehaald moeten worden, samen met je collega's 'een tandje bij te steken' en zo mee bij te dragen tot een positieve teamsfeer.

Wat heeft Van Poucke jou te bieden?

 • Bij opstart word je wegwijs gemaakt in de werking van het kantoor, de gebruikte boekhoudprogramma's, kennismaking met de verschillende dossiers,…
 • Heel snel zal je de vrijheid krijgen je werk zelfstandig te organiseren en in te plannen.
 • Je komt terecht in een hecht team van collega's waarbij op een constructieve manier gecommuniceerd wordt en waar iedereen klaar staat om elkaar te helpen bij moeilijkere cases.
 • Afhankelijk van jouw ambities, interesses en eigen inbreng, zal je de kans krijgen meer verantwoordelijkheid op te nemen alsook te groeien in job-inhoud.
 • Jouw loonpakket is marktconform incl. enkele extralegale voordelen . Afhankelijk van jouw inzet en vooruitgang kan je ook hier stappen voorwaarts zetten in de toekomst.
 • Je maakt deel uit van samenwerking 'Partners in Accountancy' , wat als voordeel biedt dat je de nodige ondersteuning kan genieten op elk expertise gebied zoals fiscaliteit, BTW, IT, Sociale wetgeving,…
 • Voor meer informatie kan je ons bereiken op het nummer 0492 05 27 54 of op jobs@pia.be !

  Profiel

  -

  Jobgerelateerde competenties

 • Domein: Analytische boekhouding
 • Domein: Fiscaliteit
 • Domein: Algemene boekhouding
 • Aanbod

  -

  Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Sint-Niklaas
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Saint-Nicolas | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite