Malheureusement cette offre n'est plus active

Student Customer Succes GENT/MECHELEN

Functieomschrijving Als Customer Support ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die gebruik maken van de gespecialiseerde Tax & Accounting software oplossingen. Deze doelgroep omvat onder andere KMO's, fiscale en financiële professionals (zoals banken en verzekeringen), the 'Big 4', fiscalisten, boekhouders en accountants.Je maakt deel uit van het ambitieus Customer Support team, dat het kloppend hart vormt van de Tax & Accounting afdeling. Jij zal helpen bij het opzetten van marketing acties via social media en/of andere platformen. Daarnaast zal jouw hoofdtaak bestaan uit de onboarding van nieuwe software bij bedrijven. Meer concreet zal je bedrijven bijstaan bij het eerste gebruik van de nieuwe software. Indien er in

Description du poste

Functieomschrijving

Als Customer Support ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die gebruik maken van de gespecialiseerde Tax & Accounting software oplossingen. Deze doelgroep omvat onder andere KMO's, fiscale en financiële professionals (zoals banken en verzekeringen), the 'Big 4', fiscalisten, boekhouders en accountants.Je maakt deel uit van het ambitieus Customer Support team, dat het kloppend hart vormt van de Tax & Accounting afdeling. Jij zal helpen bij het opzetten van marketing acties via social media en/of andere platformen. Daarnaast zal jouw hoofdtaak bestaan uit de onboarding van nieuwe software bij bedrijven. Meer concreet zal je bedrijven bijstaan bij het eerste gebruik van de nieuwe software. Indien er in de toekomst extra vragen komen, zul jij het aanspreekpunt blijven en hen verder helpen. Je zal eveneens ervoor zorgen dat de database up- to- date blijft. Indien er tijd over blijft zal je eveneens naar bestaande klanten bellen om te vragen of ze geïnteresseerd zijn de nieuwe software aan te schaffen.

Profiel

 • Je studeert bedrijfsbeheer, accountancy & fiscaliteit, communicatie of marketing
 • Je bent minimaal 2 halve dagen per week beschikbaar
 • Je wilt graag een studierelevante bijbaan
 • Je bent vlot communicatief in het Nederlands en je durft ook Frans te spreken
 • Jij bent IT- minded en denkt graag mee met het bedrijf
 • Na de periode van thuiswerk verplaats jij je flexibel naar Gent en Mechelen
 • Jobgerelateerde competenties

 • Personen onthalen en hun vraag identificeren
 • Telefonische oproepen aannemen
  Doorverbinden naar de gevraagde gesprekspartners
  Een boodschap noteren
 • Aanbod

  Wil jij graag in een fijn team terecht komen? Wil jij graag een engagement aangaan en veel leren in bedrijfscontext? Dan is dit een perfecte uitdaging voor jou!Heb je interesse? Laat het ons weten en stuur jouw CV + motivatie door naar mechelen_366@randstad.be

  Een uitgeverij die in 1836 werd opgericht is op zoek naar jouw talent. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software, opleidingen en het verspreiden van professionele content. Wij zoeken 3 studenten die zich op lange termijn willen engageren, willen bijleren en minimaal 2 halve dagen beschikbaar zijn.

  Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Mechelen
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Job étudiant
  Secteur
  Service client / call center / centre d'appel
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Malines | Service client / call center / centre d'appel | Job étudiant | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite