CNC-draaier weekend (m/v) à Ieper

ProfielKonvert Interim Ieper zoekt voor een bekend Iepers bedrijf een CNC draaier. Je taken zijn: stukken opzetten, afhalen, opmeten en de parameters van de machine aanpassen.AanbodStoringen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Wij bieden een boeiende en uitdagende job in een productie-omgeving met een uitgebreid CNC machinepark. Opleiding is voorzien on the job. Een competitief loon en extra-legale voordelen.Vereiste kwalificatiesJe bent in het bezit van een opleiding A2 mechanica, A2 elektromechanica, A2 houtbewerking of gelijkwaardig door ervaring. Je bent leergierig. Kwalitatief werk afleveren is voor jou een prioriteit. Je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid om in het weekend te werken.

Description du poste

Profiel

Konvert Interim Ieper zoekt voor een bekend Iepers bedrijf een CNC draaier. Je taken zijn: stukken opzetten, afhalen, opmeten en de parameters van de machine aanpassen.

Aanbod

Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Wij bieden een boeiende en uitdagende job in een productie-omgeving met een uitgebreid CNC machinepark. Opleiding is voorzien on the job. Een competitief loon en extra-legale voordelen.

Vereiste kwalificaties

Je bent in het bezit van een opleiding A2 mechanica, A2 elektromechanica, A2 houtbewerking of gelijkwaardig door ervaring. Je bent leergierig. Kwalitatief werk afleveren is voor jou een prioriteit. Je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid om in het weekend te werken.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Ieper
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
06-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre