Stageplaatsen voor Bachelors Antwerpen (Sept – Nov 2021)

FixedTerm contract, Full-time, Antwerpen – Limburg –... ING positioneert zich op de markt met een stagiaireplaats binnen het kantorennetwerk in Antwerpen – Limburg – Leuven. De stageduurt 11 weken en is gericht op studenten die...

Description du poste

FixedTerm contract, Full-time, Antwerpen – Limburg – Leuven

ING positioneert zich op de markt met een stagiaireplaats binnen het kantorennetwerk in Antwerpen – Limburg – Leuven. De stageduurt 11 weken en is gericht op studenten die tijdens hun studies ervaringenwillen opdoen in de bancaire sector.

 
Jouw traineeship in de praktijk…
 

Je gaat in een kantoor aan de slag als stagiairewaarbij je alle facetten van de kantoorwerking leert kennen door samen tewerken met de Customer Coaches en Retail Bankers.

 

Benjij iemand die…

  • sterk cliëntgericht is
  • die proactief, ondernemend en gedreven is
  • een echte teamplayer is

Endie eveneens…

  • een bancaire Bachelor opleiding aan het volgen is
  • een duidelijk aantoonbare interesse heeft in de financiële wereld
  • perfect Nederlands spreekt en daarnaast een goede kennis heeft van het Frans en het Engels.
  • inzetbaar is in Antwerpen – Limburg – Leuven
Jouw werkomgeving binnen ING
 

Bij ING streven we ernaar mensen in staat te stellen een stapvoor te zijn, in het leven en in zaken. We geloven dat duurzame vooruitganggedreven wordt door mensen met de verbeelding en de vastberadenheid om huntoekomst en de toekomst van de mensen rondom hen te verbeteren.

 

ING België is een creatieve en dynamische werkomgevingwaar duizenden medewerkers samenwerken om een differentiërende ervaring tebieden aan retail- en privatebankingklanten en aan zelfstandigen, freelancers,kmo's, grote ondernemingen, instellingen en zakelijke klanten.

 

Als eerste directe universele bank zijn we eenwereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis. We werden almeerdere keren gezien als de Beste Bank van België en als topwerkgever.

 

Als dit de werkomgeving is waarin jij kunt bloeien, stelje dan kandidaat en help ons de toekomst van het bankieren te veranderen!

 

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Lieu
Antwerpen
Date de publication
28-04-2021
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non

Postuler maintenant

Partager cette offre