Buyssens Advocaten Sociaal Recht-Buyssens Advocaten Sociaal Recht zoekt een gedreven stagiair of medewerker sociaal recht à Antwerp

Description du poste

Beschrijving

Buyssens Advocaten Sociaal Recht is een nichekantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Alle juridische aspecten van de tewerkstelling in de ruime zin van het woord komen in onze praktijk aan bod. Ons team bestaat uit een gezonde mix van ervaring en jeugdig enthousiasme en dynamisme. Onze 3 partners tekenen samen voor meer dan 80 jaar ervaring. Al onze advocaten beoefenen exclusief sociaal recht en zijn erdoor gepassioneerd. Zij kijken waar nodig in hun dossiers natuurlijk ook over de grenzen van hun discipline heen.

Profiel

Wij hechten een groot belang aan:een doorgedreven interesse in alle juridische aspecten van tewerkstelling in de ruime zin van het woord, een goede juridische analysecapaciteit, oog voor detail, efficiëntie, sterke communicatieve en taalvaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk), teamgericht en klantgericht werk, uitstekende studieresultaten, meertaligheid is een meerwaarde.

Aanbod

Wij bieden u: een intensieve opleiding of begeleiding bij uw verdere vervolmaking; intellectueel uitdagende dossiers, waarin u van A tot Z betrokken wordt; ruimte voor uw persoonlijke groei en ontwikkeling; een aangename werksfeer en een flexibele werkorganisatie; een competitieve verloning en doorgroeimogelijkheden; een unieke werkplek in een moderne werkomgeving vlakbij het Justitiepaleis!

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Antwerp
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
11-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre