Supply Chain Trainee bij Katoen Natie (m/v) à Beveren

ProfielVoor een grote logistieke speler in Kallo zijn we op zoek naar Jong Logistiek Talent. U bent in het bezit van een Bachelor Diploma Logistiek Management of A1/Univ. niveau, maar met een uitgesproken interesse voor logistiek. Dit is een startersjob. U kan zich vinden in het geven van een engagement naar de firma toe voor een doorgedreven hands-on opleiding van op het arbeiders-niveau tot teamleader, logistiek bediende of afdelingsverantwoordelijke. U kan zich flexibel opstellen naar taken en uren, bent in het bezit van een wagen en kan duidelijk aangeven waarom u specifiek kiest voor de logistiek.Het doel? Jou klaarstomen op een leidinggevende functie. Met de nodige dosis ambitie, kan deze functie evolueren naar:• Leidinggevende positi

Description du poste

Profiel

Voor een grote logistieke speler in Kallo zijn we op zoek naar Jong Logistiek Talent. U bent in het bezit van een Bachelor Diploma Logistiek Management of A1/Univ. niveau, maar met een uitgesproken interesse voor logistiek. Dit is een startersjob. U kan zich vinden in het geven van een engagement naar de firma toe voor een doorgedreven hands-on opleiding van op het arbeiders-niveau tot teamleader, logistiek bediende of afdelingsverantwoordelijke. U kan zich flexibel opstellen naar taken en uren, bent in het bezit van een wagen en kan duidelijk aangeven waarom u specifiek kiest voor de logistiek.

Het doel? Jou klaarstomen op een leidinggevende functie. Met de nodige dosis ambitie, kan deze functie evolueren naar:

• Leidinggevende positie: aansturen en coachen van een team binnen een bepaalde afdeling

• Administratieve (expeditie, transport, douane) functie waarbij contact met de klanten centraal staat

• Systeemtechnische functie; data-analyse, procesoptimalisatie

• Technische functie: beheer en onderhoud van technische logistieke installaties zoals verpakkingsmachines, conveyors enz.

Interesse in de logistiek? Interesse om deel te nemen aan een sollicitatie dag? 

Solliciteer snel online of bel ons op het nummer 03/458.74.90

Aanbod

De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan. Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...). Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren. Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, ...) of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...). Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen. De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren. De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren. Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen. Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie

In deze uitdagende en gevarieerde functie geniet je een hands-on opleiding op de werkvloer in een sterk en dynamisch bedrijf met een vlakke no-nonsense bedrijfscultuur:

  • Een springplank voor een professionele carrière in de sterk groeiende logistieke sector
  • Je ontvangt een competitieve verloning, uitgebreid met maaltijd- en ecocheques, en pensioenpremie vanuit de sector
  • Na een succesvolle interim periode (65 dagen) optie vast contract

Vereiste kwalificaties

De ideale Trainee: 

- Heeft een bachelor diploma op zak

- Is geïnteresseerd door logistiek en de achterliggende processen

- Kan zowel zelfstandig als in team te werk gaan

- Moet beschikbaar zijn om te werken in een ploegen-systeem (6-14, 14-22)

- Spreekt vlot Nederlands en Engels

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Beveren
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
06-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Beveren | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre