Junior International Account Manager à Waregem

Description du poste

Client Description:
Wij zoeken (M/V)

Junior International Account Manager 
onder vast contract


Onze klant, regio Waregem, een internationale producent van textielgoederen, gaat op zoek naar een junior International Account manager. 

Omwille van de sterke groei, breiden ze hun team internationaal uit en willen ze jong talent aantrekken tot de firma. 

Aangetrokken tot verkoop? Meertalig NL/EN/FR/...? Goesting ? 

Lees zeker verder, dit is een job voor jou!
Job Description:
Als Junior International Account Manager word je verantwoordelijk voor een internationale afzetmarkt. Deze regio wordt bepaald op basis van je interesse, maar ook je talenkennis. In jouw job onderhoud je de relaties met bestaande partners en ga je daarnaast actief op zoek naar nieuwe klanten om mee samen te werken. Dit zijn in hoofdzaak groothandelaars, distributeurs en speciaalzaken. 

In dialoog met de klant, analyseer je hun noden op vlak van textiel. Op basis hiervan werk je een productoplossing op maat uit of adviseer je bestaande producten uit het gamma. Je focust hierbij steeds op lange termijn samenwerking. 

Als specialist in zake help je de klant waar mogelijk en maak je technische aspecten begrijpelijk. Je waakt bovendien over trends en koppelt deze plichtbewust door aan de R&D afdeling. 

Op regelmatige basis rapporteer je aan de Sales Manager. 

Candidate Profile:
Je genoot een bacheloropleiding richting business, waardoor je een sterke interesse en voeling hebt met het bedrijfsleven. In het beste geval heb je reeds een eerste ervaring in verkoop of volgde je een commerciële stage. 

We zijn echt op zoek naar jong talent, mensen die willen groeien in verkoop en dus nog maar beperkte stappen hebben gezet in hun loopbaan. Belangrijk hierbij is dat je je aangetrokken voelt tot de sector, beschikt over een vlotte babbel en een commercieel oog hebt.

Daarnaast kun je je vinden in onderstaande criteria:

 • Talenknobbel
 • Avonturier 
 • Teamspeler
 • Flexibel en dynamisch
 • What Client Offers:
  We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke job aan, waar je de kneepjes van sales zal leren. Een job binnen een sterke multinational, die je de nodige ondersteuning biedt om operationeel te schitteren.

  Je mag je daarnaast verwachten aan een mooie verloning, een firmawagen met tankkaart, laptop en gsm, alsook tal van extra legale voordelen. 

  Reactie: 

  Ben jij het commercieel talent die we zoeken? Solliciteer dan via de solliciteerknop op deze pagina. Nood aan meer info? Stuur gerust een mail naar jaimie.molendijk@manpower.be

  Tot snel!

  Informations supplémentaires

  Statut
  Actif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Waregem
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Date de publication
  06-04-2021
  Secteur
  Vente au détail / Commerce / Distribution
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Waregem | Vente au détail / Commerce / Distribution | Temps plein/ CDD | Autres

  Postuler maintenant

  Partager cette offre