JUNIOR PROJECT DEVELOPER à Brasschaat

Description du poste

Functieomschrijving

Jouw nieuwe werkgever
Je komt terecht in een klein, maar verwelkomend team binnen projectontwikkeling.

Jouw nieuwe functie
Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van vastgoedprojecten zijn wij op zoek naar een junior project developer. De functie is heel uitgebreid en biedt mogelijkheden zoals het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling. Je houdt je bezig met zowel de nieuwe projecten als met de bestaande projecten. Het is de bedoeling dat je bij de nieuwe projecten het concept mee bepaalt, de juiste targets stelt, architecten zoekt, meetings bijwoont en alles mee opvolgt rond het project. Bij de bestaande projecten ga je iedereen up-to-date houden, plannen nakijken en prijsopgaves bekijken. Ook het commerciële gedeelte rond de projecten behoort tot jouw takenpakket. Dat wil zeggen dat je de vergaderingen met de afdeling communicatie en marketing mee volgt, verslagen maakt, met creatieve ideeën komt en ondersteunt waar nodig. Daarnaast ga je ook op zoek naar potentiële gronden en breng je zaken zoals het opvragen van de juiste informatie, marktanalyses en het opstellen van presentaties in orde. Ten slotte wordt er wekelijks een werfvergadering georganiseerd. Er wordt van jou verwacht dat je aanwezig bent bij de vergaderingen en dat je de vergaderverslagen en takenlijsten in het oog houdt. Als er zich problemen voordoen, dan meld je die en help je om een goede oplossing te vinden. Je neemt zelf initiatief en hebt de nodige ambitie om verantwoordelijk te zijn voor je eigen projecten.

Profiel

Jouw profiel
Voor deze uitdaging is Hays op zoek naar een kandidaat met een achtergrond in vastgoed, architectuur of in de bouw. Je hebt al een eerste werkervaring achter de rug en bij voorkeur heb je interesse in vastgoed. Je bent een dynamische en enthousiaste teamspeler die een thuisgevoel op het werk weet te waarderen. Maar je bent ook iemand die zelfstandig kan werken. Collegialiteit en klantvriendelijkheid staan bij jou op de eerste plaats. Ten slotte worden persoonlijke groei en ontwikkeling sterk aangemoedigd.

Jobgerelateerde competenties

 • Telefonische oproepen aannemen
  Doorverbinden naar de gevraagde gesprekspartners
  Een boodschap noteren
 • Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren
 • Documenten coderen, klasseren en archiveren
 • Brieven, tabellen, ... invoeren volgens instructies
 • Administratieve dossiers samenstellen
  Gegevens, de actualisatie van gegevens, terugzendingen of aanmaningen controleren
 • Personen onthalen en hun vraag identificeren
 • Aanbod

  De arbeidsvoorwaarden
  Mooie verloning aangevuld met extralegale voordelen. De firma biedt een fijne werkomgeving met dynamische collega's en hecht veel belang aan de interne opleiding.

  Solliciteer direct op deze vacature
  Zie jij jezelf in deze job? Neem dan snel contact op met Hanna Hens op het nummer 03 202 79 89 of solliciteer via de button.

  Informations supplémentaires

  Statut
  Actif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Brasschaat
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Job étudiant
  Date de publication
  06-04-2021
  Secteur
  Informatique / Télécommunication
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Brasschaat | Informatique / Télécommunication | Job étudiant | Autres

  Postuler maintenant

  Partager cette offre