(JUNIOR) PROJECTCOÖRDINATOR GEBOUWEN (AAN DE KANT BOUWHEER) à Wortegem-Petegem

Description du poste

Wortegem-Petegem I Projectcoördinator I Bouwkundig geschoold IOpvolgen projectenI Gevarieerde functie I1080293 Regio Wortegem-Petegem I Burgerlijk of Industrieel Ingenieur Bouw, Master Architectuur, Master Ingenieur-Architect I Opvolgen projecten vanaf de vergunning tem de oplevering I Gevarieerde en mooie functie in een klein team patrimoniumbeheer

Jouw nieuwe functie
Als projectmanager coördineer je voor de bouwheer de vastgoed-/ontwikkelingsprojecten vanaf de vergunning. Als projectleider ben je verantwoordelijk van A tot Z. Je stelt het bouwteam samen en trekt het project tot het einde, dat wil zeggen vanaf de voorbereidende werken (grondenwerken, archeologisch onderzoek, …) tot ruwbouw, afwerking en oplevering. Je waakt over de planning, budget en kwaliteit. Het gaat over projecten van kmo-units en logistieke gebouwen. Daarbij heb je ook contact met de kopers van de units bij technische vragen. Het gaat over een een veelzijdige job!

Jouw profiel

Voor de job van projectcoördinator behaalde je een masterdiploma in een bouwkundige richting, aangevuld met ervaring in projectleiding. Je bent een goede coördinator die probleemoplossend werkt. Je bent een gepassioneerd persoon! Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en kan je ook vlot uitdrukken in de Franse taal.

Wat krijg je hiervoor terug?
Dit bedrijf is een financieel gezond bedrijf dat je veel uitdaging biedt in mooie projecten. Je komt terecht in een succesvol team waar je een mooie carrière kan uitbouwen. De onderneming biedt je een aantrekkelijk salaris, met extralegale voordelen.

Over de organisatie
Onze klant is een familiaal bouwbedrijf dat een gevestigde waarde is in de bouwwereld. Dit sterk groeiend bedrijf heeft verschillende specialisaties in bouwprojecten, waaronder patrimoniumbeheer van eigen gronden en gebouwen. Voor deze tak is Hays Construction Gent op zoek naar een Projectmanager die de projecten vanaf de vergunning tem de oplevering opvolgt.

Solliciteer direct op deze vacature

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Wortegem-Petegem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
job week-end
Date de publication
06-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | job week-end | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre