Junior Claims Officer - Logistiek (m/v) à Beveren

ProfielVoor onze klant, een gekende logistieke speler in de Waaslandhaven, zijn wij op zoek naar een junior Claims Officer om de twee ervaren en erg toffe collega's van de claim afdeling te versterken! Hierbij verzorg jij alle administratie omtrent schadeclaims en ga je op onderzoek uit naar de oorzaak van de schade. Heb je jouw bachelordiploma in de hand en ben je op zoek naar een eerste ondersteunde functie in de logistiek? Dan is dit zéker een vacature voor jou! Een greep uit jouw takenpakket: - Je volgt claims op van schadedossiers van de rederijen, gaande van containers, breakbulk tot wagens op zowel auto's, containers als breakbulk. Maar ook immateriëleschade behoort tot je takenpakket.- Je gaat op onderzoek naar de oorzaak van de sch

Description du poste

Profiel

Voor onze klant, een gekende logistieke speler in de Waaslandhaven, zijn wij op zoek naar een junior Claims Officer om de twee ervaren en erg toffe collega's van de claim afdeling te versterken! Hierbij verzorg jij alle administratie omtrent schadeclaims en ga je op onderzoek uit naar de oorzaak van de schade.

Heb je jouw bachelordiploma in de hand en ben je op zoek naar een eerste ondersteunde functie in de logistiek? Dan is dit zéker een vacature voor jou!

Een greep uit jouw takenpakket:

- Je volgt claims op van schadedossiers van de rederijen, gaande van containers, breakbulk tot wagens op zowel auto's, containers als breakbulk. Maar ook immateriëleschade behoort tot je takenpakket.
- Je gaat op onderzoek naar de oorzaak van de schade en stelt vast wie hiervoor verantwoordelijk is, dit in nauwe samenwerking met de operationele diensten en preventie.
- Je communiceert intern en extern met transporteurs, rederijen, verzekeraars, enz. om over het dossier te onderhandelen en tot oplossingen te komen.
- Je stelt rapportages op en voert de nodige risicoanalyses uit om pijnpunten in kaart te brengen.
- Je werkt verdere procedures uit om de operationele activiteiten in kaart te brengen én te verbeteren.


Aanbod

De aanleiding, oorzaak en omstandigheden van het schadegeval onderzoeken en de aansprakelijkheden van de betrokkenen bepalen. Bewijzen, getuigenissen en politieverslagen inwinnen bij de betrokken partijen (slachtoffers, getuigen, hulpdiensten, ...). De garanties en dekkingen van de verzekeringscontracten controleren na een schademelding. Een schadevergoeding voorstellen aan de verzekerden, indien nodig aanpassen en afhandelen. Schade en verliezen ter plaatse en bij de verzekerden vaststellen. Het bedrag van de (lichamelijke, morele, economische, ...) schade schatten en een opvolgingsrapport van het schadegeval opstellen

- Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de waaslandhaven.
- Je versterkt een ervaren team die maar wat graag hun kennis delen met jou.
- Als je je bewijst, zijn er kansen op doorgroeimogelijkheden.
- Een stabiele en open bedrijfscultuur waar jouw eigen input gewaardeerd wordt.
- Je krijgt een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen, bv. maaltijdcheques van €6,5/dag

 

Vereiste kwalificaties

- Je hebt een bachelordiploma op zak, werkervaring is niet vereist. Heb je studies binnen financiën, recht of logistiek achter de rug? Dan heb je een streepje voor.
- Je hebt interesse in de werking van haven-, terminal- en scheepvaartactiviteiten en wil je hier graag verder in verdiepen.

- Je bent een rasechte enthousiasteling 
- Nederlands en Engels spreek en schrijf je vloeiend en je hebt een goede kennis van Frans. Andere talen zijn een voordeel.
- Je bent een echte onderzoeker en je haalt energie uit het opvolgen van dossiers van begin tot het einde.

- Je houdt van een dynamische dag en je bent een echte problem-solver! 

-Je bent stressbestendig, flexibel en hebt een analytische geest.
-Verder ben je communicatief en kan je zowel onafhankelijk als in team goed samenwerken.

 

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Beveren
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
11-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Beveren | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre